Gresie si faianta

Descoperă Ariostea, plăci ceramice de lux inspirate din natură

Iti oferim oportunitatea de a-ti infrumuseta casa si terasa cu gresie de cea mai buna calitate de la Ariostea! Alege acum placi ceramice din seriile Con.Crea si Fragmenta la preturi excelente, reduse chiar si cu 39%! Gresia Ariostea este potrivita atat pentru interioare clasice cat si pentru cele moderne, adaptandu-se perfect stilului tau de viata. Ea va da un plus de personalitate casei, iar alegerea oportuna a modelelor poate face diferenta in spatiul interior. Imbinarea creativa a acestora cu celelalte accesorii poate da nastere unui loc cu adevarat deosebit.

Noile serii de gresii seriile Con.Crea si Fragmenta de la Ariostea se remarca prin frumusetea clasica a nuantelor de gri, negru si bej care se vor potrivi casei tale. Con.Crea recreaza textura cimentului pentru amenajari moderne in timp ce gresia Fragmenta are un design insiprat din natura.Modern sau clasic, stilul camerei mobilate cu placi ceramice din aceste colectii va impresiona orice privitor prin naturalete, simplitate si eleganta.

Placile ceramice Ariostea sunt disponibile in diverse modele, dimensiuni si culori. Ele sunt usor de curatat si mentinut. Ceramica este rezistenta la umiditate si abur, produsele putand fi utilizate pentru bucatarii, bai, camere de zi si dormitoare. Varietatea larga de modele si tonuri poate fi adaptata fiecarui spatiu, creand solutii decorative variind de la simplitatea minimalista pura pana la estetica retro.

Modelele superbe capteaza atentia tuturor dovedind ca placile ceramice Ariostea reprezinta alegerea perfecta pentru o casa minimalista si eleganta. Sporeste acum frumusetea interioarelor cu piese ceramice care vor adauga plus de personalitate locuintei si o respiratie de aer proaspat pentru un efect dinamic incitant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *