Descoperă aparatele de aer condiționat Dezit, disponibile acum la Romstal!

Vara se apropie cu pasi repezi si ne asteptam sa avem parte de zile calduroase sufocante. Va prezentam astazi cel mai bun remediu, de. Odata montate acestea va vor ajuta sa aveti aer respirabil acasa sau la locul de munca. Utilizarea aparatului AC are o serie de avantaje, printre care enumeram: imbunatatirea calitatii aerului, scaderea riscului deshidratarii, maximizarea gradului de confort, izolarea locuintei de insecte si alergeni. De asemenea, aerul conditionat regleaza umiditatea din aer, eliminand disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed.

Bucura-te de un grad ridicat de performanta cu aparatele de aer conditionat Dezit care asigura un aer de calitate superioara si au un consum mic de energie.

Aparatul de aer conditionat Dezit cu Wi-Fi poate fi programat si gestionat de oriunde, direct de pe telefon. Astfel, daca exista o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit/pornit si setat prin intermediul telefonului.

Aparatul de aer conditionat monosplit Dezit este echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigura o performanta stabila, prin schimbare capacitatii in timpul utilizarii, fiind usor de adaptat in functie de nevoia de confort a utilizatorului, astfel creeaza conditii perfecte in incapare. Eficienta marita, durata de viata extinsa pentru componente, eliminarea fluctuatiilor vizibile de sarcina, permite o functionare mai silentioasa si reduce costurile de operare si intretinere, functioneaza in situatii meteorologice cu temperaturi scazute.

Utilizarea freonului R32, freon ecologic de ultima generatie, ce ofera eficienta mare in functionare. Vorbim despre un freon prietenos cu mediul de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan).Acest tip de freon, apartintnd clasei hidroflurocarburi (HFC), nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului. R32 este clasificat ca fiind netoxic.

Seteaza-ti temperatura dorita indiferent de sezon cu noul aparat de aer conditionat Dezit ce functioneaza economic si eficient si poate fi controlat de la distanta datorita tehnologiei Wi-Fi!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *