Aer conditionat

Descopera aerul condiționat DEZIT la un click distanță – De la 1099 lei, doar online

Comanda aparatele de aer conditionat cu inverter de la Dezit care iti aduc racoarea dorita reusind si reducerea consumului de energie electrica si a emisiilor de carbon. Doar online, pe romstal.ro, ai preturi reduse la aparatele AC moderne produse de Dezit. Achizitioneaza incepand de la un pret minim de 1099 de in cazul  aparatului cu putere de 9 000 de BTU. Cel de 12000 BTU este doar cu 50 lei mai scump.

De ce sa alegi aparatele de de aer conditionat Dezit?

Cu un simplu click setezi modul de functionare si treapta de viteza, trecand de la Turbo la Eco.

Esti epuizat dupa o zi intreaga de alergat prin soarele arzator? Fii fara grija! Poti seta aparatul sa porneasca la ora dorita, astfel incat, atunci cand ajungi acasa gasesti racoarea de care ai nevoie. Si nu-ti face griji ca adormi cu el pornit. Ii poti seta chiar si ora de oprire.

Apropo, are inclusiv modul SLEEP pentru functionare pe timp de noapte, astfel incat zgomotul si curentii de aer sa nu te deranjeze in timpul somnului.

Ingrijorat de factura la curent electric? Nu este cazul! Aparatele de aer conditionat Dezit au clasa energetica A++, care asigura un consum redus de energie. In plus, in modul “energy” are un consum minim de energie. In zilele de vara un aparat functioneaza in medie aproximativ 8 ore pe zi iar in zilele de canicula si mai mult astfel ca diferentele aparent mici de consum pe ora, pot afecta destul de mult consumul anual de energie electrica. Noua gama de aparate de aer conditionat Dezit, prin tehnologia inverter de utima generatie, are asigurat un consum mic de energie.

Iata cateva dintre principalele caracteristici pe care trebuie sa le cunosti inainte sa-ti comanzi un aer conditionat de la Dezit:

Alege aparatul potrivit pentru camera ta! Puterea aparatului este exprimata in BTU/h (British Thermal Units/hour). Unei camere medii cu o suprafata intre 20 si 30 mp ii va fi suficient un aparat de 9 000 sau 12 000 BTU. Avantajele unui aparat de aer conditionat cu inverter in comparatie cu unul de tip vechi sunt evidente. Datorita faptului ca sistemul nu se opreste si porneste mereu, componentele din interiorul aparatului rezista mai mult in timp si astfel un aparat de aer conditionat cu inverter devine mai fiabil in timp. Zgomotul este redus atunci cand se foloseste la aerul conditionat cu inverter tocmai pentru ca sunt eliminate pornirile si opririle repetate. Functionarea la temperaturi extreme este un alt avantaj al noilor invertere, temperaturile maxime si minime de functionare fiind si ele imbunatatite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *