Cabine de dus

Desăvârșește-ți baia cu o cabină de duș modernă de la Romstal!

Este momentul sa afli cat de importanta este o cabina de dus in existenta noastra moderna. Acest tip de produse ne ajuta sa ne curatam mai rapid, sa ne relaxam in adevaratul sens al cuvantului, sa obtinem mai mult spatiu in baile noastre si sa facem economii substantiale in ceea ce priveste consumul de apa. Da, daca nu stiai, s-a dovedit ca folosind dusul in locul unei bai in cada econosim 200 de litri de apa. Descopera si tu oferta noastra bogata de cabine de dus, cadite si pereti de dus.

O cabina de dus se preteaza perfect in orice baie, inclusiv inbaile mici, avand in vedere ca ocupa mult mai putin spatiu decat o cada normala, fiind un produs orientat pe verticala. Toata lumea stie cat de neincapatoare poate fi o baie sau cat de mici pot fi unele cazi. Cabina de dus este utila pentru persoanele care prefera sa petreaca putin timp in baie pentru a-si face toaleta. Acestea functioneaza simplu si eficient oferindu-va confortul de care aveti nevoie. Ele sunt foarte simplu de intretinut, reziduurile si impuritatile indepartandu-se cu  usurinta. Suprafata sticlei garanteaza scurgerea apei si reducand depunerile de calcar sau orice alte impuritati.Cabina de dus sticla securizata

O cabina de dus reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele moderne, mereu in miscare, preocupate de protectia mediului. Dusul dureaza mai putin in comparatie cu imbaierea, astfel si consumul de apa este mult mai mic. De aceea se recomanda sa utilizam dusul, ca alternativa ecologica la imbaiere. In acest fel vom beneficia si de un consum mai mic de apa si energie, lucru care se va reflecta in costurile ulterioare la facturi.Cabina Huppe

Fa alegerea potrivita si cand vine vorba despre cadita de dus care completeaza cabina! Iti propunem o serie de cadite de dus din care sa le alegi pe cele mai aratoase si mai rezistente. Acestea se vor incadra perfect in orice stil de baie datorita diversitatii culorilor in care sunt, datorita formei si a materialului din care sunt confectionate. Caditele de dus cuceresc de la prima privire datorita finisajului excelent. Se incadreaza in orice stil fiind pe cat de subtiri pe atat frumoase si rezistente.

Alegand sa montati o cabina de dus veti schimba total modul in care arata baia dumneavoastra. Ele se monteaza rapid si facil si vor desavarsi o baie minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *