Calorifere

Decorațiunile cheie? Caloriferele înalte din aluminiu Romstal Vision!

Construiești sau renovezi? Știm că amenajarea interiorului este, de cele mai multe ori, o etapă plină de provocări. De la alegerea mobilierului, până la modelul tapetului sau achiziționarea echipamentelor de încălzire necesare, procesul decorării este pe cât de frumos, pe atât de solicitant. De aceea, ne-am propus să-ți venim în ajutor, cu o soluție modernă și eficientă, pentru încălzirea locuinței: caloriferele înalte din aluminiu Romstal Vision. Au un design elegant, sunt ușor de manipulat și instalat, în orice locuință, iar tu nu trebuie să-ți mai faci griji legate de modalitatea de amenajare a mobilierului. Datorită orientării verticale a caloriferelor, acestea pot fi amplasate și în spații mai înguste. 

De ce calorifere din aluminiu?  

  • Încălzire de 3 ori mai rapidă, datorită conductivității termice excepționale a aluminiului; 
  • Consum redus de apă și energie; 
  • Economii de până la 20% la încălzire; 
  • Durată mare de viață, de până la 20 de ani și menținerea aspectului, pe toată durata,  fiind vopsite în câmp electrostatic;  
  • Material foarte ușor și 100% reciclabil; 
  • Preț mic de achiziție, mai ales comparativ cu cele din fontă. 

Pe lângă toate aceste avantaje, trebuie menționat faptul că, specialiștii în instalații consideră caloriferele din aluminiu drept cele mai potrivite echipamente pentru înclăzire. De altfel, este important să alegi caloriferele care îți reduc considerabil costurile, răspund nevoilor de încălzire a spațiilor, dar se și îmbină armonios cu aspectul casei tale. 

Caloriferele înalte din aluminiu Romstal Vision adaugă, oricărei locuințe, un plus de eleganță și conferă un  aspect plăcut. Cât despre costuri, indiferent de modelul caloriferului, materialul din aluminiu consumă o cantitate redusă de combustibil, iar procesul de încălzire este unul rapid, datorită conductivității termice excelente.   

Vino într-unul dintre magazinele Romstal sau intră pe site-ul nostru, pentru a-ți alege caloriferele înalte din aluminiu preferate, care vor completa perfect interiorul casei tale! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *