Obiecte sanitare

De ce să alegi un corp suspendat ca bază pentru lavoarul tău

Tot mai multi dintre cei care isi renoveaza baile aleg un corp suspendat in locul variantei clasice cu masca de chiuveta asezata pe podea pentru a sustine lavoarul de baie. De ce se intampla acest lucru? In primul rand pentru ca aceste elemente impresioneaza prin designul deosebit. Dar nu numai acesta este motivul. Veti descoperi ca un astfel de corp are si o functionalitate crescuta. Odata instalat el va ocupa mai putin loc decat o baza de lavoar clasica dandu-va posibilitatea de a curata mult mai usor imprejurimile sau locul de sub ea.

Chiar daca pare mai mic, mobilierul uimeste prin spatiul de stocare generos. Vine de obicei cu sertare incluse dar se poate opta si pentru varianta cu usa. Ele sunt elemente potrivite pentru orice tip de baie, mai mica sau mai mare. De asemenea, va da o eleganta sporita acestui loc si va arunca monotonia.

Opteaza pentru modelele cu inchidere soft close a sertarelor. Astfel nu vei mai avea grija ca le vei tranti si ii vei trezi pe cei din casa. Elementele moderne asigura o inchidere lina si usoara a sertarelor prevenind eventualele pagube ce ar putea fi generate de o inchidere fortata.

Un alt avantaj al corpurilor suspendate este ca sunt disponibile in orice nuanta aveti nevoie. Trebuie doar sa cautati modelul care vi se potriveste. In functie de faianta si celelalte elemente de mobilier poti opta pentru nuante de lemn sau culori uni. Materialele de fabricatie sunt tratate antiumezeala ceea ce asigura utilizarea  lor pentru o lunga perioada de timp.

Alege si tu un produs cu un raport excelent intre calitate si pret direct din magazinul nostru online. Corpul suspendat pentru lavoar isi va mentie lookul fara fi nevoie de curatari dese. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-l stergi din cand in cand cu o carpa moale. Astfel vei indeparta si excesul de umiditate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *