Pompe

De ce să alegi pompa de căldură aer-apă Romstal VISION by Midea cu Hydrotank!

Decopera gama de pompe de caldura aer-apa Vision by Midea disponibila acum pe romstal.ro si in magazinele noastre! Vei afla mai multe despre aceste produse de calitate superioara care se integreaza si in categoria ECO. Acest lucru se intampla deoarece ele preiau caldura din aerul inconjurator. Cum aerul reprezinta o sursa de caldura gratuita, disponibila in cantitati nelimitate, pompele de caldura care se bazeaza pe acest proces de preluarea a caldurii din aerul exterior, care este ulterior circulat prin tubulaturi cu ajutorul unui ventilator, devin produse prietenoase cu mediul demne de luat in seama.


Pompele de caldura aer-apa cu Hydrotank Vision by Midea prezinta mai multe functii. Pe langa functia de incalzire, care se poate realiza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala ea poate fi utilizata si pentru racire, prin intermediul unitatii ventiloconvectoare. De asemenea aceasta pompa poate produce si apa calda menajera.

Comandand o pompa de caldura Vision by Midea vei furniza caldura necesara locuintei intr-un mod extrem de eficient, scazand costurile drastic la facturi. Au avantajul ca se monteaza simplu si rapid, fata de modelele sol-apa care necesita foarte multe sapaturi.

Beneficiaza de tehnologia DC inverter care asigura fiabilitate si eficienta maxima in functionare. Pompa de caldura poate gestiona surse de incalzire auxiliare (aport caldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid). Printre alte caracteristici amintim ca permite reglajul temperaturii agentului termic in functie de temperatura exterioara (compensare climatica) dar si controlul a mai multe zone de temperatura distincte.

Pompa noastra de caldura are un nivel de zgomot extrem de redus datorita multiplelor tehnologii implementate special pentru a obtine acest rezultat. Astfel, nivelul de zgomot este de numai 35 dB(A) la o distanta de 3 m.


Alege si tu pompa de caldura Vision by Midea si primesti un produs modern care beneficiaza de cele mai moderne tehnologii in domeniu!

One thought on “De ce să alegi pompa de căldură aer-apă Romstal VISION by Midea cu Hydrotank!

  • Buna ziua.
    Ok or fi bune acum ca sunt noi, au garantie 48 luni, dar o asemenea investitie o faci pe 25-30 de ani de obicei.
    Ce se intampla cu aceasta pompa dupa cele 48 de luni, dat fiind faptul ca sunt fabricate in China si acestia nu prea exceleaza la fiabilitate pe termen lung ,la nici un produs?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *