Centrale termice

De ce să alegi centrale electrice

S-au oprit gazele?! Ai ramas, in acelasi timp, fara apa calda sau caldura?! Alege centralele electrice de la Romstal pentru a avea caldura si apa calda oricand! Acestea ofera o modalitate moderna si economica de incalzire a locuintelor. Fie ca locuiti in oras sau intr-o zona rurala, noua gama de centrale electrice reprezinta solutia perfecta pentru cei care s-au saturat de tevi de gaze si poluare sau pentru cei care nu au posibilitatea racordarii la reteaua de gaze.Centrale electrice la Romstal

Vorbim despre centrale electrice care se monteaza rapid si sigur si au nevoie doar de conectarea la curent pentru a va oferi confortul pe care il asteptati. Ele au avantajul ca incalzesc locuinta foarte rapid si, datorita faptului ca funcționarea lor este complet automatizata, se opresc imediat cand au ajuns la temperatura dorita. Alte avantaje pe care le aduc centralele electrice sunt silentiozitatea, siguranta in exploatare si faptul ca sunt ecologice.

Romstal va recomanda sa achizitionati o centrala electrica din categoria pe care v-am pregatit-o. Nu veti mai avea nevoie de gaz metan sau de lemn pentru a asigura confortul locuintei. Centralele electrice nu au nevoie de o autorizatie sau service periodic pentru a functiona in parametrii precum centralele pe gaz metan si nici de conectare la o retea de gaze fiind gata de lucru imediat. Va veti bucura de caldura consumand doar atat cat trebuie. Acest tip de centrala nu are nevoie de combustibil pentru a produce caldură, ceea ceinseamna ca nu vor avea pierderi de energie.

Centrala electrica nu elimina noxe si nu prezinta riscul de scurgeri de gaze. Disparea astfel necesitatea instalarii unui burlan inestetic lucru care ajuta si la un montaj mai rapid. Sunt recomandate mai ales daca spatiul ce urmeaza a fi incalzit este unul redus ca dimensiuni.

 

Pentru cei care doresc sa-si contruiasca o casa moderna in zone mai izolate aceste centrale electrice pot fi varianta cea mai potrivita. Acestia au posibilitatea de a utiliza energie din surse variate, inclusiv regenerabile (energie eoliana, solara) ceea ce inseamna independenta financiara (nu mai exista facturi de la furnizori) si costuri reduse extrem.

Alte avantaje ale centralei electrice sunt posibilitatea de pornire si oprire automata, programarea ei cu minim de efort, posibilitatea montarii pe orice perete, nu neaparat pe unul catre exterior, costuri reduse de instalare si mentenanta redusa.

Alege si tu o modalitate moderna si cat se poate de economica pentru incalzirea casei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *