Aer conditionatPompe

De ce recomandăm CLIVET, soluții de climatizare sustenabile

Daca te afli in cautare de solutii de climatizare inovatoare care asigura confort durabil atat pentru utilizatori cat si pentru planeta aici, la Romstal, gasesti exact ceea ce-ti trebuie. Iti prezentam produsele Clivet, companie cu o activitate de peste 30 de ani in proiectarea si dezvoltarea solutiilor de climatizare pentru toate anotimpurile. Clivet este o companie cu focus pe viitor si pe confortul planetei si al populatiei, folosind tehnologii inovatoare.

Compania a fost infiintata in 1989 in Italia si a inceput cu producerea de racitoare si pompe de caldura. Apoi a inceput dezvoltarea sistemelor specializate inovatoare bazate pe unitati pe acoperis, sisteme de bucla de apa si sisteme rezidentiale. In 2016, datorita parteneriatului industrial cu MIDEA Group, Clivet si-a completat gama de solutii prin integrarea produselor VRF, MONO / MULTISplit si a tehnologiilor Midea.

Sistemele CLIVET sunt complete si extrem de usor de adaptat. Sunt deja concepute in etapa de proiectare pentru a indeplini nu numai incalzirea, racirea si productia de apa calda menajera, ci si ventilatia, aportul de aer proaspat si recuperarea caldurii. Produsele sunt optimizate pentru a oferi o eficienta maxima si o functionare silentioasa, precum si niveluri de consum cat mai mici.

CLIVET inseamna grija pentru mediu! Descopera si tu pompele de caldura ce functioneaza cu energie electrica, care poate fi produsa din surse regenerabile. Te invitam sa alegi solutii care scad impactul asupra schimbarilor climatice. Spre exemplu, agentii frigorifici au GWP scazut, un indice care masoara potentialul de incalzire globala. Lumea este singura noastra casa si trebuie sa avem grija de ea.

Trebuie sa adaugam ca produsele CLIVET sunt certificate european. Respecta directivele aplicabile produselor, conform cerintelor valabile pentru toate tarile UE, pentru a garanta un nivel adecvat de siguranta.

Pe langa pompe de caldura poti comanda si aparate de aer conditionat produse de CLIVET. Navigheaza pe https://www.romstal.ro/brand/clivetsite-ul nostru si comanda produsul potrivit pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *