Obiecte sanitare

Curățenie la superlativ cu vasul WC Grohe Sensia Arena

Experimentați curățenia la superlativ cu noul vas wc Grohe Sensia Arena!

A venit momentul să descoperiți cel mai nou nivel de îngrijire personală și curățenie cu această toaletă de la Grohe care îmbină perfect experiența germană cu stilul japonez. Recunoscutul producător Grohe a decis că trebuie să studieze, să învețe și să împrumute din cultura japoneză obiceiurile sanitare și cunoștințele tehnologice care se reflectă perfect în viața ultra proaspătă și curată a poporului asiatic.

În urma acestor studii Grohe a fost capabilă să introducă pe piață noul vas wc Grohe Sensia Arena, un obiect sanitar inteligent și revoluționar. Revoluționar pentru că se bazează pe o tehnologie care vă va schimba viața, cel puțin în cea mai privată parte a acesteia.

Vasul wc Grohe Sensia Arena combină la perfecțiune funcțiile unei toalete cu cele ale unui bideu. Această toaletă extrem de avansată tehnologic are incluse două capete de pulverizare autocurățătoare separate, pe care le puteți ajusta facil în poziția dorită, la o presiune a apei confortabilă și la temperatură care să transforme experiența intr-una perfectă. Cele două capete vin cu diverse opțiuni de pulverizare oscilantă și de masaj fiind implementată de asemenea și o funcție de uscător cu aer cald.

Vizitarea toaletei va deveni o plăcere datorită nenumăratelor caracteristici implemtate special pentu marirea confortului. Ne referim aici inclusiv la deschiderea automată a scaunului și a capacului, dar și la spălarea puternică și eficientă a bolului, pe care Sensia Arena o realizează fără ajutorul utilizatorului.

Proiectat pentru a fi 100% igienic și ușor de curățat, vasul wc Grohe Sensia Arena utilizează absorbția mirosului pentru a curăța aerul, în timp ce finisajele ceramice avansate HyperClean și AquaCeramics îl fac o suprafață perfectă antilipire, anticalcar și antibacteriană, aceasta eliminând 99,9% dintre germeni.

Designul său elegant de toaletă de perete îl face perfect pentru orice baie contemporană. Liniile sale netede nu vor lăsa nici un loc murdăriei unde ar putea să se ascundă. Utilizați panoul de control din partea laterală a scaunului, telecomanda sau aplicația smartphone dedicată pentru a-l controla și programa, lăsândui-l pe GROHE Sensia Arena să revoluționeze rutina zilnică de baie.

Bucurați-vă de senzația de luminozitate și bunăstare pe care o rutină personalizată de curățare vă poate aduce. GROHE Sensia Arena impresionează cu funcții inovatoare, cum ar fi Skinclean și Hygieneclean, care îl fac cel mai curat vas de toaletă din lume.

Descopera o noua dimensiune a igienei si confortului cu noul vas wc Grohe Sensia Arena, care combina magistral functiile vasului wc si ale bideului.

GROHE SENSIA ARENA

Vasul wc de ultima generatie

Alegeti optiunea de curatare dorita

Tehnologia Grohe SkinClean ofera numeroase optiuni in alegerea jetului de curatare, de la dispozitivul de curatare ajustabil, un jet de curatare dedicat pentru igiena feminina, un jet oscilant pentru o curatare extinsa si un jet tip masaj.

Temperatura apei, presiunea si pozitionarea jetului de curatare pot fi ajustate pentru o experienta personalizata.

Capetele dispozitivului de curatare pot fi inlocuite cu usurinta pentru un maxim de igiena.

Functii dedicate confortului personal

Functie de aer cald pentru o uscare rapida si delicata

Sistemul automat de eliminare a mirosului creeaza o zona de protectie la suprafata vasului astfel incat camera de baie isi pastreze prospetimea.

Lumina de veghe activata prin senzor pentru utilizare pe timpul noptii.

Tehnologii inovative de igienizare

Suprafata ceramica include 2 straturi de igienizare pentru o curatenie perfecta.

Tratamentul ceramic GROHE HyperClean asigura o suprafata extrem de neteda si rezistenta, care elimina 99.9% dintre bacterii

Tratamentul AquaCeramics creeaza o suprafata ultra-neteda care previne depunerea reziduurilor si face intretinerea mai usoara.

Design inteligent care asigura curatarea completa a vasului de toaleta

Gratie desinului inovator, jetul de curatare a vasului de toaleta este mai puternic si eficient.

Tehnologia PowerFlush foloseste 3 surse de apa in interiorul vasului wc pentru a crea un vartej de apa care curata fiecare centimetru.

Vasul wc nu are rama de spalare – nu sunt suprafete ascunse in care sa se depuna murdaria, ceea ce asigura o curatare complete si efcienta dupa fiecare utilizare.

Control prin telecomanda sau aplicatie de mobil dedicata

Intensitatea si tipul jetului de curatare pot fi selectate si operate prin telecomanda sau folosind aplicatia de mobil dedicate.

Aceasta permite creearea unui program de utilizare personalizat care poate fi apelat la fiecare utilizare.

Intretinere usoara si confort maxim prin automatizarea functiilor

Capacul se deschide si se inchide automat atunci cand senzorul detecteaza prezenta unei persoane in zona.

Capetele de spalare sunt curatate automat inainte si dupa fiecare utilizare.

Se poate instala un senzor de curatare si evacuare automata a apei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *