Solutii de Amenajari

Cumpără țeavă fonoabsorbantă Romstal Aqualine! Te vei bucura de beneficii pe măsură dar poți câștiga și premii surpriză

Acum ai un motiv in plus sa cumperi teava fonoabsorbanta Romstal Aqualine: la achizitii de produse din gama canalizari si scurgeri (Polipropilena, PVC, PVC Fonoabsorbant si/sau PEID), de 700 lei, fara TVA, pe o singura comanda, extragi un loz din urna amplasata in magazine si poti castiga pe loc unul dintre premiile puse in joc!

Cu totii ne dorim o casa in care avem parte confort si liniste. Din pacate, constructorii moderni utilizeaza de cele mai multe ori produse ieftine care fac din relaxare doar o dorinta indepartata. Am auzit cu totii cat de urat se aude in bloc cand vecinii fac dus, sau utilizeaza apa, din cauza tevilor de proasta calitate. Iata de ce iti recomandam sa apelezi la o solutie inovatoare care sa te ajute sa scapi de acest gen de probleme. Iti punem la dispozitie teava fonoabsorbanta de canalizare Romstal Aqualine. Vei afla imediat ca este mai silentioasa decat soapta, asigurand o excelenta izolare fonica.

Avem o gama larga de tevi si accesorii pentru canalizare interioara care te va uimi cu un nivel inalt de calitate. La Romstal primesti tevi de diferite dimensiuni pentru ca lucrarea ta sa iasa perfect. Elementele sunt realizate din materiale inovative si ignifuge, ce impiedica propagarea focului. Adaugam, de asemenea, faptul ca sunt extrem de rezistente fie ca vorbim despre lovituri, temperaturi ridicate sau substante si compusi chimici. Tevile Romstal Aqualine dispun de suprafete interioare netede care impiedica depunerile si favorizeaza curgerea fluenta.

Instaland in locuinta ta tevi Aqualine vei putea sta linistit o perioada indelungata de peste 50 de ani. Investesti acum si montezi usor ajutat de imbinarile clasice cu mufa si garnitura urmand a avea, in sfarsit, parte de linistea mult visata.

Vino in magazinele Romstal sau intra direct pe site-ul nostru, si afla mai multe despre gama de tevi fonoabsorbante de canalizare Romstal Aqualine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *