Instalatii de incalzire

Cumpără avantajos la pachet: Sobă Romstal + 750 kg peleți!

Cand vine vorba de incalzirea locuintei, eficienta si economia sunt factori esentiali. Cu campania noastra speciala valabila in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2023, va prezentam o oportunitate unica de a achizitiona sobe pe peleti Romstal Vision la un pret extrem de avantajos, insotite de 750 kg de peleti.

Sobe pe peleti Romstal Vision: Eficienta si confort

Romstal va propune sobele pe peleti Vision, disponibile in variante de 15 kW, 20 kW si 25 kW. Aceste sobe moderne reprezinta alegerea perfecta pentru a va asigura confortul termic in locuinta dvs. Cu numeroase caracteristici avantajoase, ele sunt proiectate pentru a oferi incalzire eficienta si convenabila.

Programare simpla si rapida: Sobele Romstal Vision sunt echipate cu un sistem de programare intuitiv, astfel incat sa puteti seta temperatura dorita si sa va bucurati de caldura la momentul potrivit, fara efort suplimentar.

Curatare si intretinere usoara: Datorita continutului scazut de cenusa, curatarea si intretinerea acestor sobe sunt sarcini simplu de indeplinit si nu necesita mult timp sau resurse.

Sticla dubla rezistenta la caldura: Sobele sunt dotate cu sticla dubla rezistenta la caldura, ceea ce nu numai ca ofera un aspect estetic placut, dar si contribuie la pastrarea caldurii in interiorul camerei.

Buncar de peleti incorporat: Buncarul de peleti integrat permite o alimentare continua cu combustibil, fara a fi nevoie sa adaugati peleti in mod constant.

Pompa electronica de circulatie – WILO: Aceasta pompa asigura o circulatie eficienta a apei calde prin sistemul de incalzire.

Automatizare – FUMIS: Sobele sunt echipate cu un sistem de automatizare FUMIS, care controleaza si optimizeaza functionarea lor pentru un consum redus de energie.

Vas de expansiune – ELB: Vasul de expansiune contribuie la mentinerea presiunii optime in sistemul de incalzire.

Campania noastra speciala va ofera posibilitatea de a achizitiona aceste sobe de calitate superioara, impreuna cu 750 kg de peleti, pentru a va asigura ca veti avea tot ce aveti nevoie pentru a va incalzi locuinta in sezonul rece.

Nu ratati ocazia de a va bucura de confortul termic eficient si de a economisi in acelasi timp. Alegeti Romstal Vision si bucurati-va de caldura la cel mai bun raport calitate-pret! Campania este valabila in limita stocului disponibil, asa ca nu ezitati sa profitati de aceasta oferta in perioada mentionata anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *