Trucuri de amenajare

Cum amenajezi o baie mică? Sfaturi utile pentru a maximiza spațiul disponibil

Amenajarea unei bai mici poate reprezenta o provocare, dar cu putina planificare si cateva idei inteligente, puteti transforma acest spatiu intr-un loc functional si stilat. In acest articol, Romstal va ofera cateva sfaturi utile pentru a amenaja o baie mica intr-un mod eficient si estetic. Descoperiti cum sa utilizati culorile deschise, sa optati pentru mobilier suspendat, sa alegeti cabina de dus potrivita, sa montati un vas WC suspendat si sa instalati un rezervor incastrat pentru a maximiza spatiul disponibil.

Foloseste culori deschise sau neutre

Culorile deschise sau neutre au capacitatea de a crea iluzia unui spatiu mai mare si mai luminos. Optati pentru nuante precum alb, bej, crem sau gri deschis pentru pereti si podea. Aceste culori vor reflecta lumina si vor da impresia de spatiu aerisit. Puteti adauga accente colorate prin intermediul accesoriilor sau al textilelor, pentru a aduce putina viata in designul baii.

Opteaza pentru un mobilier suspendat

Un truc eficient pentru a economisi spatiu intr-o baie mica este sa alegeti mobilierul suspendat. Aceasta inseamna sa montati dulapurile si lavoarul pe perete, lasand spatiul de sub ele liber si creand o senzatie de deschidere. Mobilierul suspendat nu doar maximizeaza spatiul, ci ofera si un aspect modern si minimalist.Mobilier Salgar

Alege o cabina de dus in cadran sau perete Walk-in

In locul unei bai traditionale, optati pentru o cabina de dus in cadran sau o cabina Walk-in. Aceste tipuri de cabine sunt ideale pentru baile mici, deoarece ocupa mai putin spatiu decat o cada si au un aspect contemporan. Cabinetele de dus in cadran se potrivesc perfect intr-un colt al baii, in timp ce cabinele Walk-in au o deschidere spatioasa si creaza o senzatie de continuitate in design.

Monteaza un vas WC suspendat

La fel ca si mobilierul, montarea unui vas WC suspendat pe perete ajuta la economisirea spatiului si crearea unui aspect aerisit in baia mica. Aceasta optiune permite accesul facil la podea si faciliteaza curatarea baii. In plus, vasul WC suspendat ofera un aspect modern si elegant.

Instaleaza un rezervor incastrat

Pentru a economisi si mai mult spatiu, alegeti un rezervor incastrat in perete in locul unui rezervor clasic vizibil. Rezervoarele incastrate sunt montate in perete, astfel incat nu ocupa spatiu in baie. Aceasta solutie ascunde elementele de instalatie si creeaza un aspect curat si minimalist in baie.

Romstal va invita sa explorati gama sa de produse si sa gasiti solutiile perfecte pentru amenajarea baii dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *