Solutii de Amenajari

Cum amenajezi o baie mică cu mult stil și funcționalitate

Amenajarea unei bai mici poate parea o provocare, dar cu cateva idei si solutii inteligente, poti transforma spatiul tau intr-o oaza de confort si stil. Iata cinci sfaturi pentru a-ti maximiza baia mica:

  1. Culori deschise sau neutre pentru gresie si faianta

Alegerea culorilor potrivite pentru gresie si faianta este cruciala atunci cand amenajezi o baie mica. Culorile deschise, precum alb, crem, sau nuante pastelate, pot face spatiul sa para mai mare si mai luminos. La Romstal, avem sute de modele de gresie si faianta de la cei mai importanti producatori din industrie, astfel incat poti alege designul care se potriveste cel mai bine gusturilor tale si dimensiunilor baii tale.

  1. Mobilier suspendat pentru eliberarea spatiului

Opteaza pentru mobilier suspendat, cum ar fi un dulap sau o chiuveta cu o baza sub ea. Acest lucru elibereaza spatiul de pe podea, oferind impresia de loc aerisit. Mobilierul suspendat face si curatarea camerei mai usoara, deoarece permite accesul facil la podea.

  1. Cabina de dus in cadran sau perete Walk-In

Daca spatiul este limitat, o cabina de dus in cadran poate fi o alegere excelenta. Aceasta se potriveste perfect intr-un colt si economiseste spatiu. Daca preferi insa o solutie fara usi, poti opta pentru o cabina walk-in, care ofera un aspect modern si spatios baii tale. Romstal ofera o gama variata de cabine de dus pentru toate gusturile si dimensiunile. Intra acum in site-ul nostru si alege-o pe cea potrivita pentru spatiul tau.

  1. Vas WC suspendat pentru un aspect elegant

Montarea unui vas WC suspendat nu doar economiseste spatiu, dar si ofera baii tale un aspect elegant si modern. Acest tip de vas WC vine, de obicei, la pachet cu montarea unui rezervor incastrat eliberand astfel si mai mult spatiu. La Romstal, gasesti o gama variata de vase WC suspendate si rezervoare incastrate.

  1. Rezervor incastrat pentru eliberarea spatiului

Un rezervor incastrat este o solutie excelenta pentru a economisi spatiu intr-o baie mica. Acesta se monteaza in perete, eliberand spatiu pe podea si oferind baii tale un aspect curat si modern. Cu o varietate de optiuni disponibile la Romstal, poti gasi rezervoare incastrate care se potrivesc perfect nevoilor tale.

Asadar, amenajarea unei bai mici poate fi o experienta plina de creativitate. Cu alegerile potrivite de culori, mobilier si accesorii de la Romstal, poti transforma un spatiu mic intr-o baie stilata si functionala. Este momentul sa creezi un spatiu in care sa te simti confortabil si relaxat in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *