Cum alegi încălzitorul pentru terasă

Primavara a venit cu vreme destul de rece. Stim cat de mult iubesti sa stai la terasa de accea venim in sprijinul tau cu cateva noi aparitii in portofoliul Romstal, incalzitoarele de terasa. Acum poti comanda simplu si rapid produse care incalzesc foarte rapid si fara efort profitand de diverse sisteme de radiatie a caldurii. Poti alege incalzitoare pentru terasa pe GPL, electrice sau chiar unele cu unde infrarosii, tip de incalzire prin care corpul uman sau obiectele din jur sunt incalzite direct rezultand astfel o mai buna uniformitate a temperaturii cat si un consum redus.Incalzitoare terasa

Amplasarea unui incalzitor de terasa in acest spatiu deschis il transforma intr-un loc special unde veti puteti petrece in continuare timp pretios alaturi de prieteni, chiar daca vremea este inca rece. Mai mult, incalzitoarele de terasa nu se ocupa doar de incalzire. Ele au avantajul de a oferi o iluminare speciala locului pe care il deservesc contribuind si la designul acestuia.

Dupa cum le spune numele, ele sunt fabricate pentru a fi utilizate in locuri deschise sau bine aerisite precum terasele, balcoanele, foisoarele sau spatiile de servire din exterior al restaurantelor. Cum majoritatea functioneaza pe baza de gaz lichefiat, butan sau propan este necesar sa avem un flux continuu de oxigen de aceea sunt utilizate in spatii deschise.

Incalzitoarele de terasa au un design placut fiind realizate din materiale metalice rezistente dar, in acelasi timp, usoare, pentru a le face usor de montat si transportat. In functie de model, puteti opta pentru incalzitoare care se monteaza fix sau pentru unele care sunt prevazute cu roti pentru a putea fi deplasate facil in locurile in care aveti nevoie de incalzire.

Cum alegi incalzitorul de terasa potrivit

Pentru a comanda un incalzitor de terasa care sa faca fata cu brio nevoilor tate este indicat sa luati in calcul cateva aspecte importante precum: puterea calorica pe care o dezvolta, dimensiunea spatiului de incalzit, consumul incalzitorului sau aspectul sau estetic. La acesti factori putem adauga si conditiile meteo ale zonei. Daca vei tine cont de toate lucrurile amintite te asiguri ca aceasta solutie de incalzire a spatiilor deschise va face fata exact nevoilor tale. Astfel, nu numai ca va reusi sa va incalzeasca fizic dar va va ameliora si starea de spirit.

Inainte sa alegi un model anume de incalzitor de terasa din aceasta categorie trebuie sa stiti ce tip de incalzire va doriti, pe GPL, electric, pe lemne sau cu infrarosii. Recomandat este ca cunoasteti specificatiile fiecarui incalzitor pentru a va asigura ca acest sistem de incalzire terase sa fie suficient de puternic pentru spatiul in care il veti amplasa. Este necesar sa cititi specificatiile produselor. Astfel vei sti ce distanta va putea deservi. De exemplu, incalzitoarele pe gaz sunt eficiente pentru o distanta situata aproximativ intre 4m si 6m. Un alt avantaj al acestui tip de incalzitor este ca poate face fata si temperaturilor foarte scazute.

Daca va doriti un plus de siguranta este recomandat sa alegeti un model de incalzitor electric deoarece nu functioneaza cu flacara deschisa. La fel se intampla si la cele cu infrarosu.

Puteti opta si pentru un incalzitor de terasa cu raze infrarosii, mobil, de tip piramida cu gaz GPL. Acest incalzitor de terasa este prevazut cu un arzator pe gaz propan integrat si un tub din sticla termorezistenta in interiorul caruia se dezvolta o flacara luminoasa pe toata inaltimea acestuia, creand un punct de atractie foarte placut de lumina si caldura. Este echipat cu dispozitiv de protectie pentru controlul permanent al flacarii prin termocuplu si o siguranta anti-inclinare care opreste automat aparatul in caz de cadere accidentala.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *