Instalatii de incalzire

Cronotermostatul Salus IT500 este Starul Zilei! Doar azi il poti comanda, exclusiv online, cu extra reducere de 10%

Intra pe www.romstal.ro si comanda cronotermostatul IT500 de la Salus Controls, o modalitate inovativa de a controla temperatura ambientala utilizand cele mai avansate tehnologii. Accesarea acestuia si manevrarea programelor cu care este prevazut se realizeaza de la distanta, prin conexiune wireless. Ajutandu-ne de un simplu telefon inteligent sau laptop, dotate cu acces la internet, este foarte usor si la indemana sa verificam sau sa ajustam climatul ambiental din locuinta noastra. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaste si putem modifica parametrii de functionare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Astazi, 15 Aprilie 2021, ai 10% EXTRA REDUCERE la acest produs. Adauga codul STAR10 in cosul de cumparaturi si ai 10% reducere fata de pretul afisat in site.

Cronotermostatul Salus IT500 cu posibilitatea de comandare prin internet, poate controla facil doua zone de incalzire din locuinta sau poate fi utilizat pentru a controla o zona si apa calda menajera. Dispozitivul cu dimensiunile de 125 mm x 90 mm x 25 mm dispune de un afisaj digital si 6 butoane tactile pentru: confirmare, revenire, setari, marire, start afisaj activ, micsorare. El afiseaza caractersitici precum numarul zilei din saptamana, temperatura setata sau masurata, afisaj ora, afisaj numar program activ, mod incalzire pornit, zona in care sistemul de incalzire este pornit, indicator apa calda, indicator productie de apa calda pornita, indicator al faptului ca termostatul transmite semnal RF receptorului iT500RX sau primeste semnal de la iT300, touch activ (tastatura blocata), baterie slaba, mod de vacanta activ, termostat conectat la iTG500 si serverul Salus, mod racire activ, preparare apa calda menajera.

Receptorul wireless iT500RX se conecteaza la cazan, putand fi instalat la majoritatea centralelor comercializate in Europa.

Cronotermostatul IT500 este esential pentru eficienta energetica foarte ridicata a locuintei, contribuind la diminuarea cu pana la 50% din consumul regulat de energie. Acesta ofera trei posibilitati de cotrol si sase programe diferite.

Climatul ambiental al incaperilor va fi perfect ajustat pentru a preveni orice risipa de energie. Confortul total atinge noi dimensiuni, prin intermediul cronotermostatului IT500. Este foarte simplu sa beneficiem de un consum mult mai redus si control total asupra mediului ambiental si sistemului de incalzire, din orice loc ne-am situa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *