Instalatii de incalzire

Cronotermostatul Salus IT 500 – Control total al temperaturii în casa ta

In lumea tehnologiei inteligente confortul la domiciliu se reinventeaza cu fiecare zi ce trece. Iata de ce te indemnam sa te pregatesti pentru iarna cu ajutorul cronotermostatului Salus IT 500. Acest dispozitiv inteligent iti da posibilitatea de a controla temperatura din locuinta ta la un alt nivel, cu optiuni de comanda prin internet si capacitati de control asupra a doua zone de incalzire, si nu numai.

Cu un afisaj digital si 6 butoane tactile, acest termostat este usor de utilizat. Butoanele de confirmare, revenire, setari, marire, start afisaj activ si micsorare iti ofera controlul necesar pentru a ajusta temperatura la preferintele tale. Afisajul digital al termostatului iT500TR este redat prin pictograme care iti indica starea si functiile sistemului. De la afisarea zilei din saptamana la temperatura setata sau masurata, de la ora curenta la programul activ si modul de incalzire pornit, ai toate informatiile la indemana.

Cronotermostatul vine cu 6 programe care includ 6 temperaturi pe zi si 6 intervale orare. Astfel, ai flexibilitatea de a ajusta temperatura pe parcursul zilei pentru a se potrivi cu programul tau.

Cu Salus IT 500, controlul sistemului tau de incalzire este la indemana ta chiar de pe smartphone sau laptop. Poti verifica si ajusta temperatura din orice colt al lumii, economisind energie si asigurand confortul dorit.

Salus Controls ofera solutii inovatoare pentru casa ta. Cronotermostatul IT500 reprezinta un pas catre eficienta energetica, economisind pana la 50% din consumul de energie regulat. Cu sase programe si control de la distanta, ai confortul si economiile la indemana. Daca esti o persoana activa, Salus IT 500 este alegerea perfecta pentru controlul la distanta al temperaturii din casa ta, economisind bani si asigurand confort termic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *