Instalatii de incalzire

Convectoarele electrice Tesy – Căldură la îndemâna oricui

Am spus-o deja, despre încălzire vorbești cu noi! Te afli într-o zonă în care nu poți să te racordezi la rețeaua de gaz pentru a-ți asigura căldura locuinței?! Alege unul dintre convectoarele electrice Tesy disponibile în magazinul nostru online! Acestea funcționează doar pe bază de curent electric și este extrem de facil de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să folosești întrerupătorul on/off și termostatul reglabil încorporat și vei avea parte rapid de un confort sporit în locuință. Mai mult, în această perioadă, ai parte de reduceri de preț de până la 17% la convectoarele electrice Tesy. Click pe imaginea de mai jos pentru a descoperi întreaga gamă disponibilă.

Convectoare electrice TesyUnul dintre principalele avantaje este acela că al nostru convector se montează direct pe pardoseală, având dimensiuni reduse și un design compact pentru a nu ocupa foarte mult spațiu. El funcționează pe bază de încălzire a aerului ceea ce asigură un confort termic rapid și mult mai bun decât în cazul caloriferelor. Din această cauză convectorul are o eficiență ridicată, căci nu vor mai exista pierderi termice sau o durată prea mare până la degajarea căldurii în interior.

Precum în cazul sistemului de încălzire cu centrală termică, convectorul vine dotat cu termostat care permite reglarea și controlul temperaturii ambientale. Astfel se poate preveni risipa de energie. Mai mult, spre deosebire de radiatoare, convectorul electric nu atrage foarte mult praf, iar astfel asigură menținerea unui mediu mai sănătos în interior.

Convectorul TESY poate fi montat și în încăperea de baie, fiind rezistent la umiditate ridicată. Având dimensiuni reduse, convectorul se încadrează cu ușurință oriunde și ne dă chiar posibilitatea să-l mutăm în spațiul pe care dorim să-l încălzim. Avem nevoie doar de o priză în apropiere, fără alte instalații suplimentare, astfel încât îl putem muta în orice cameră fără probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *