Solutii de Amenajari

Controlează eficient temperatura locuinței cu produsele din gama Caleffi Wical

Pentru a asigura o eficienta crescuta centralei va recomandam montarea unui senzor ambiental de temperatura bazat pe unde radio de la CALEFFI. Acesta completeaza functionarea centralelor termice comunicand cu centrul lor de comanda si furnizand parametrii necesari reglarii temperaturii ambientale. Senzorul mentine temperatura la un nivel constant, asigurand confortul termic ideal indiferent de preferintele utilizatorilor conlucrand perfect cu controllerul multi-zona din aceeasi gama.

Controllerul este simplu de utilizat si de reglat, cu ajutorul acestuia fiind foarte usor sa stabiliti cu exactitate care zone doriti sa emita caldura si care nu. In functie de temperaturile de afara, veti putea beneficia de confortul termic dorit in incaperi. Fie ca aveti nevoie de o anumita temperatura ambientala, sau doriti doar anumite camere sa fie incalzite, acest dispozitiv va ajuta sa obtineti ceea ce doriti. Daca simtiti nevoia ca in camera temperatura sa fie mai joasa in timpul noptii, spre exemplu, sau cand sunteti plecat, veti dispune de toata lejeritatea de a gestiona functionarea sistemului de incalzire.

Senzorul ambiental si controllerul se dovedesc foarte utile si in cazul controlului consumului de energie, contribuind la eficientizarea sistemului de incalzire. Mentinerea unei temperaturi ambientale constante previne risipa de energie, ajutandu-va sa economisiti la cheltuielile pentru facturile la utilitati.

Cu un design compact si dimensiuni reduse, produsele Calleffi sunt usor de montat oriunde astfel incat sa furnizeze datele din cele mai convenabile locuri. Puteti amplasa senzorul fara nici o dificultate in orice colt al incaperii. Prin intermediul lui este posibil controlul si reglarea temperaturii ambientale de la distanta. Pentru o locuinta cu mai multe camere sau o cladire cu multe incaperi, este incomod si dificil sa se asigure climatul adecvat pentru fiecare in parte. Prin amplasarea cate unui senzor in fiecare incapere este foarte simplu sa mentineti un nivel propice al caldurii din interior printr-un singur centru de control. Senzorul transmite centralei termice datele in functie de care este reglata functinarea acesteia. Astfel ca ori de cate ori este cazul, puteti reduce valoarea temperaturii ambientale pentru a nu consuma inutil energie.

Senzorul ambiental wireless Caleffi Wical contribuie si la o siguranta mai mare in folosirea sistemului de incalzire. Atunci cand sunteti plecati de acasa este recomandat ca centrala termica sa fie pornita la o putere redusa. In acest caz, mai ales in zilele foarte reci, preveniti eventuale deteriorari ale instalatiei de incalzire. Simultan veti reduce consumul energetic si costurile aferente acestuia. Senzorul ambiental de temperatura functioneaza fara baterii, avand incarcare bazata pe celule fotovoltaice.

Pentru un sistem de incalzire eficient Caleffi va propune capul de comanda electronic, cu unde radio, pentru robinete termostatice si termostatabile de radiator care functioneaza prin taste touch screen, si are senzor de temperatura integrat. Capul primeste comenzile indicate, iar datorita senzorului de temperatura integrat poate regla cu precizie nivelul termic ambiental. Acesta se ataseaza radiatoarelor prevazute cu robineti termostatici, asigurand functionarea acestora cu eficienta mai mare. Temperatura este mentinuta la un nivel constant, ceea ce inseamna un consum redus de energie. Deoarece sunt evitate fluctuatiile de temperatura mari, este evitata si risipa de energie necesara pentru echilibrarea sistemului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *