Obiecte sanitare

Construiește-ți cabina de duș perfectă cu ajutorul pereților de duș din oferta Romstal

Cabinele de dus cu pereti de sticla au mai multe avantaje fata de cabinele de dus normale. In primul rand vorbim de estestica. Peretii de sticla sunt produse moderne si elegante, care imbunatatesc fara efort aspectul baii tale. Ei poti fi montati facil formand rapid o cabina de dus impreuna cu peretii din zidarie deja existenti. Astfel veti avea parte si de luminozitate crescuta in baie deoarece acesti pereti de sticla permit luminii sa patrunda usor in spatiul de dus, oferind si o senzatie de spatiu mai mare in baie.

Un alt avantaj il reprezinta usurinta de curatare.  Peretii de sticla sunt usor de curatat si mentinut. Fata de o cabina normala cu mai multi pereti de sticla veti termina activitatea de curatare a geamurilor mult mai rapid.

Peretii de dus sunt fabricati din sticla securizata, ceea ce ii face mai rezistenti la zgarieturi si lovituri decat sticla obisnuita. De asemenea, acestia sunt mai durabili in timp rezistand cu brio la apa si umiditate.

Comandati peretii de dus in forma si dimensiunea dorita pentru a se potrivi cu spatiul si designul baii tale. Este facil sa construiti o cabina de dus cu ajutorul peretilor de dus de la Romstal, urmand acesti pasi:

  • Masurati dimensiunile spatiului in care doriti sa instalati cabina de dus pentru a determina dimensiunile peretilor de dus de care aveti nevoie. Asigurati-va ca ati luat in considerare dimensiunile bazei de dus si inaltimea pe care doriti sa o aveti pentru pereti.
  • Achizitionati peretii de dus de la Romstal care corespund dimensiunilor spatiului dvs. si specificatiilor dorite.
  • Verificati instructiunile de instalare furnizate cu peretii de dus si asigurati-va ca aveti toate uneltele necesare pentru instalare. De obicei, veti avea nevoie de o surubelnita, o cheie reglabila, un nivel, un cutit utilitar si silicon impermeabil.
  • Incepeti instalarea peretilor de dus, asigurandu-va ca acestia sunt aliniati corect si fixati in siguranta. Urmati instructiunile furnizate cu peretii de dus pentru a se asigura ca acestia sunt montati corect.
  • Utilizati silicon impermeabil pentru a etansa zonele de jonctiune intre peretii de dus si baza de dus, precum si intre peretii de dus si peretii existenti.
  • Lasati siliconul sa se usuce timp de cel putin 24 de ore inainte de a utiliza cabina de dus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *