Obiecte sanitare

Comf&Safe – Accesorii pentru persoane cu dizabilități de la Geesa

Accesoriile pentru persoanele cu dizabilitati sunt elemente extrem de importante in viata acestora. De aceea este indicat ca ele sa fie de calitate superioara care sa le satisfaca nevoile speciale. Produse precum barile de sprijin ii vor ajuta sa isi mentina echilibrul sau sa se ridice in pozitiile necesare efectuarii igienei corporale. Aceste elemente asigura integritatea fizica chiar si pentru persoane fara dizabilitati, ajutand la mentinerea echilibrului atunci cand podeaua baii este umeda.

Va recomandam accesoriile pentru persoane cu dizabilitati Comf&Safe (confort si siguranta) de la Geesa. Gama cuprinde mai multe modele de bara de sprijin dar si o consola de sprijin si o porthartie. Elementele sunt realizate din inox si se dovedesc extrem de rezistente ajutand persoanele cu dizabilitati de pana la 150 Kg sa se poata ridica si sa-si metina echilibrul in orice incapere de baie.

Odata instalate, vor putea fi utilizate de persoanele cu dizabilitati fara mare efort. Cei care au mare nevoie de sprijin se pot baza pe aceste produse solide. Acelasi lucru se poate spune si despre cei desemnati sa ii asiste pe cei aflati in nevoie. La randul lor, acestia se pot folosi de aceste accesorii de la Geesa pentru a asigura siguranta in miscare in interiorul baii.

Designul simplu cromat le face potrivite pentru orice tip de decor. Accesoriile se monteaza facil, principalul lor avantaj fiind ca vor aduce un plus de functionalitate la nivelul baii. Barile de sprijin permit curatarea cu usurinta cu detergent sau substante antimicrobiene. Ele nu ocupa mult loc in baie devenind insa indispensabile din momentul montarii.

Punctele de conexiune dintre perete si barile de sustinere sunt rezistente fiind testate in prealabil la greutati variate. Ele pot sustine fara probleme persoane care ating pragul maxim de 150 kg. Pot fi montate in orice loc din baie, zonele recomandate fiind insa cea a lavoarului, a cazii sau a toaletei pentru a oferi eficienta maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *