Solutii de Amenajari

Comandă produse cu preț redus cu până la 40%! Doar online, la Romstal

Promotiile online continua la Romstal pana in 15 august! Ai parte de reduceri de pana la 40% la urmatoarele categorii de produse – Climatizare si Incalzirea casei, Amenajarea baii sau Gresie si faianta.

Descopera reducerile substantiale la sute de produse la si renoveaza-ti casa asa cum ti-ai dorit! Este momentul sa va rasfatati si sa dati un nou look locuintei dumneavoastra!

Poti incepe cu baia. Iti punem la dispozitie obiecte sanitare (cabine si pereti de dus, cazi, lavoare), accesorii de baie si mobiliere de baie de la diverse branduri recunoscute pentru atentia asupra detaliilor si calitatii – Dezit, Cersanit.

Mobilierele pentru baie moderne sunt alegerea perfecta pentru amenajarea acestei incaperi intr-un stil minimalist. Iar daca le asortati cu lavoare freestanding de la Dezit veti obtine un decor de vis. Lavoarul se poate integra cu usurinta in acest stil minimalist, axat pe elemente esentiale, dar de efect. Poti opta pentru unul de culoare neagra care il face sa se preteze la diverse combinatii cromatice, conferind baii un look cu totul deosebit. Negrul se potriveste de minune incaperilor de baie, adaugandu-le o nota luxurianta, sofisticata si inedita.

Reduceri generoase se aplica si in cazul gresie si faiantei. Producatori precum Aparici, Rondine, Pamesa sau Undefasa garanteaza calitate de top. Descopera modelele de placi ceramice aflate in promotie, comanda-le pe cele potrivite casei tale si vei putea obtine designul visat pentru orice incapere.

Nu in ultimul rand, va punem la dispozitie, la pret redus, o serie de aparate de aer conditionat si ventilatie, panouri solare, sobe si cazane pe peleti, centrale si boilere electrice, termostate, convectoare electrice si diverse tipuri de calorifere care sa va ofere confortul dorit cu investitii minime.

Profita de reducerile online de pana la 40% de la Romstal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *