Solutii de Amenajari

Comandă cele mai bune chiuvete și baterii Franke pe romstal.ro!

Intra pe romstal.ro si bucura-te de produse de calitate superioara de la cele mai importante branduri de pe pietele de profil. Unul dintre aceste nume importante este si Franke, companie recunoscuta pentru excelentele chiuvete si baterii care satisfac toate dorintele in bucatarie.

Comanda-ti chiuvete de top pentru montare pe sau sub blat realizate din amteriale de incredere precum inoxul sau fragranite. Avem modele diverese ca forme si dimensiuni. Poti opta pentru chiuvete de bucatarie cu 2 cuve si picurator, sau pentru una rotunda cu o singura cuva. Totul se livreaza impreuna cu elementele necesare pentru fixare. Chiuvetele sunt disponibile atat pe stanga cat si pe dreapta.

Recomandam chiuvetele din fragranite deoarece acestea se remarca prin:

  • Rezistenta la soc – este un material cu rezistenta extrem de mare. Fragranite nu se ciobeste si nu se fisureaza chiar si dupa un impact cu corpuri grele.
  • Rezistenta la zgarieturi: chiuvetele din Fragranite sunt foarte rezistente la zgarieturi, pastrandu-si in timp aspectul de produs nou.
  • Material anti-absorbant (neporos) – datorita suprafetei neporoase, Fragranite nu se va pata nici chiar in contact cu uleiuri, substante grase, etc.
  • Rezistenta la temperatura – Fragranite rezista la expuneri de scurta durata la temperaturi de pana la 250°C, pastrandu-si aspectul initial de-a lungul timpului.
  • Usor de curatat – datorita finisajului exclusiv Duraklenn ce face suprafata chiuvetei extrem de neteda si placuta la atingere, chiuvetele din Fragranite sunt extrem de usor de curatat.
  • “Sanitized” Tratament antibacterii si microbi – datorita tratamentului exclusiv Sanitized, chiuveta este protejata de inmultirea bacteriilor si a microbilor, care este redusa cu 99%

Pe langa chiuvete mai puteti achizitiona si baterii de bucatarie in aceleasi culori. Bateriile au un design modern care se integreaza cu usurinta in orice bucatarie. Ele vin dotate cu racorduri flexibile din inox.

Poti comanda, de asemenea, si pachete compuse din chiuveta si baterie. Pachetele Franke contin o chiuveta si baterie potrivita, ambele cu acelasi finisaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *