Obiecte sanitare

Coloana de duș Kroner Thermo cu baterie termostatată – Funcționalitate și design într-un produs de top

Astazi va prezentam coloana de dus Kroner Thermo cu baterie termostata care va redefini cu totul confortul unei bai moderne. Produsul este fabricat din otel inoxidabil cromat, material durabil, care se potriveste in orice tip de baie. Coloana de dus Kroner Thermo va va schimba total timpul petrecut la dus transformandu-l in momente de relaxare pe care vi le veti dori fara sfarsit.

Reamenajarea zonei de spalare cu aceasta coloana de dus face mai usoara tranzitia de la o abordare mai clasica a incaperii de baie catre una moderna bazata pe functionalitate, comoditate dar si estetica. Cu o investitie minima, zona ta de dus devine locul preferat pentru relaxarea dupa o zi grea de munca. Coloana de dus va da personalitate acestei zone a baii.

De ce sa instalam o coloana de dus?

Raspunsul este simplu. Pentru functionalitate si design. Coloana de dus Kroner Thermo cu baterie termostata poate fi integrata cu usurinta in dus deoarece inaltimea tevii de dus este ajustabila (se poate regla intre 810 – 1180 mm). Cu ajutorul ei veti scapa de investitii semnificative și nu veti mai face modificari majore in baie.

Modelul prezentat aici este compus din teava de dus din otel inoxidabil, cu un diametru cuprins intre 19 si 24 mm, care proiecteaza apa prin coloana de 360 mm, o baterie termostata care va regla apa la perfectie, o para de dus cu furtun flexibil de 1,5 m care sa va permita sa va curatati in toate zonele posibile plus accesoriile necesare (sistem de fixare din zinc, diverter din alama, suportul pentru para de dus din ABS cromat cu buton de reglaj. De asemenea, setul are inclus un limitator de debit la 5 [l/min] (se poate instala intre furtunul flexibil si para de dus).

Bucurati-va de acest minunat model de coloana de dus care este caracterizat de un design inovator exprimat superb prin linii simple si clare si o functionalitate de top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *