Solutii de Amenajari

Chiuvete Franke din fragranite – Redefinirea rezistenței

Franke vă propune o serie de chiuvete de bucătărie de cea mai bună calitate care vă vor face să uitați de griji atunci când spălați vasele. Principalul lor avantaj este dat chiar de materialul de fabricație. Vorbim despre fragranite, al patrulea cel mai dur material din lume, după diamant, rubin și topaz. Acest material dur face ca această chiuvetă din fragranite să reziste fără probleme oricărei solicitări. Ea nu se va crăpa, nu se va zgâria și va rămâne ca nouă o viată întreagă.

Chiuveta de bucatarie fragraniteMaterialul fragranite nu se mândrește doar cu rezistența majoră. Veți observa că este mai neted, mai ușor de curățat ceea ce face chiuveta mai igienică și mai rezistentă la pete. Bucătăriile pot fi un loc propice pentru răspândirea bacteriilor, de aceea necesită o atenție specială. Franke a introdus ioni de argint în granit pentru o protecție îndelungată. Inovația a fost susținută de teste care demonstrează faptul că 99% din bacterii nu se vor mai înmulți. Particulele de argint destabilizează membrana celulei bacteriei împiedicând respirația și hrănirea acesteia precum și divizarea celulei.

Chiuveta din fragranite este alegerea potrivita in orice bucatarie. Avem modele diferite (rotunde, dreptunghiulare) care va vor uimi datorita proprietatilor excelente. Indiferent ca doriti o chiuveta de bucatarie cu o singura cuva sau una cu doua cuve de dimensiuni generoase, Franke iti pune la dispozitie o intreaga gama de produse de ultima generatie.

Chiuveta se monteaza extrem de usor dupa care nu va mai ramane decat sa va bucurati de o experienta fabuloasa atunci cand o folositi. Veti observa instant ca este caracterizata de eleganta prin fiecare por. In ea puteti depozita farfurii sau tacamuri fara a mai avea grija zgarieturilor. Fragranite nu se ciobeste si nu se fisureaza chiar si dupa un impact cu corpuri grele. Mai mult, datorita suprafatei neporoase, Fragranite nu se va pata nici chiar in contact cu uleiuri, substante grase si va rezista la expuneri de scurta durata la temperaturi de pana la 250°C, pastrandu-si aspectul initial de-a lungul timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *