Obiecte sanitare

Cersanit Etiuda, gama de obiecte sanitare special concepută pentru persoane cu dizabilități

Romstal acorda o atentie sporita nevoilor clientilor sai. Iata de ce in portofoliul nostru se afla mai multe obiecte sanitare care pot face viata mai usoara persoanelor cu dizabilități. Acestora li se adauga de acum si lavoarul si vasul de WC Etiuda de la Cersanit, obiecte sanitare special concepute pentru a putea fi utilizate de catre cei aflati in nevoie.

Vasul WC este unul suspendat si este completat de capacul WC antibacterian Etiuda cu deschidere frontala. El se monteaza usor si are avantajul de a da incredere persoanelor cu dizabilitati care il pot folosi mai facil decat un vas wc normal.

Lavoarul Etiuda pentru persoane cu dizabilitati este echipat cu orificiu pentru baterie, iar montajul se realizeaza cu ajutorul suruburilor. Este posibil montajul pe rama inclinata. Separat se poate achizitiona un cadru metalic special conceput pentru a facilita utilizarea lavoarului in cele mai bune conditii.

Aceste obiecte sanitare au ca scop imbunatatirea vietii persoanelor cu dizabilitati. Sunt concepute astfel incat sa ofere siguranta si confort maxim utilizatorului. Pot fi utilizate mai usor de catre cei care au dificultati in a se deplasa sau in a-si mentine echilibrul. Ele nu ocupa mult spatiu in baie si sunt foarte usor de curatat.

Vasul WC si lavoarul vor fi montat in functie de caracteristicile si inaltimea utilizatorului. Astfel acesta va avea din nou sentimentul de confort si independenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *