Centrale termice

Centrale electrice Habitat îți aduc căldură fără să te conectezi la rețeaua de gaze

Romstal recomanda Habitat, o serie de centrale electrice de ultima generatie. Acestea sunt recomandate atunci cand alte surse de energie care ar putea alimenta centrala precum gazul, lemnele sau GPL-ul nu sunt disponibile. O centrala termica electrica ofera un confort sporit, mai ales daca spatiul ce urmeaza a fi incalzit este unul redus ca dimensiuni.

Seria de centrale electrice Habitat are mai multe variante de putere, incepand cu cea de 6kW si terminand cu centrala de 36kW. Avantajele centralei electrice sunt usor de intuit. Pe langa acoperirea mai larga in teritoriu a retelei electrice, posibilitatea de a utiliza energie din surse variate, inclusiv regenerabile (energie eoliana, solara), acestea prezinta caractersitici de neratat precum: randament crescut, silentiozitate, facilitatea in montare si intretinere.

Alte avantaje ale centralei electrice sunt posibilitatea de pornire si oprire automata, programarea ei cu minim de efort, lipsa oricaror reziduri de ardere a combustibilului, eficienta crescuta, posibilitatea montarii pe orice perete, nu neaparat pe cel exterior, costuri reduse de instalare si mentenanta redusa.

Pentru a calcula puterea termica de care ai nevoie trebuie intai sa afli volumul locuintei tale, inmultind suprafata cu inaltimea acesteia. De asemenea, trebuie sa iei in calcul si gradul de izolare al locuintei. In functie de acesti factori vom afla ce putere trebuie sa aiba centrala electrica pe care o vom achizitiona.

Alege acum o modalitate moderna si economica de incalzire a locuintelor. Noul concept Habitat, gandit de Romstal ajuta si la protejarea mediului. Dispozitivele sunt echipate cu toate caracteristicile de operare si de siguranta. Pentru producere de apa calda menajera se poate atasa un boiler extern. Poate functiona ca sursa de incalzire unica sau ca sursa alternativa/complementara in combinatie cu centrale pe lemne, pe gaz.

One thought on “Centrale electrice Habitat îți aduc căldură fără să te conectezi la rețeaua de gaze

  • Doresc sa montez o centrală termică electrica cu inducție electromagnetica pentru un volum de încălzit de 400 mc . De asemenea știu ca Romstal dispune de specialiști in domeniu pentru consultanta și recomandare .
    Ce trebuie sa fac eu pt a realiza acest deziderat ? Va multumesc anticipat .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *