Centrale pe gazCentrale termice

Centrala termică Viessmann Vitodens 050-W: Eficiență, confort și fiabilitate

In domeniul incalzirii locuintelor, alegerea unei centrale termice eficiente si fiabile este esentiala pentru confortul si economiile energetice. Modelul Vitodens 050-W de la Viessmann este o alegere deosebit de atractiva, fiind o centrala termica in condensare, cu functionare pe gaz cu tiraj fortat, ce ofera atat incalzire eficienta, cat si preparare a apei calde menajere.

Caracteristici Tehnice

Centrala termica Vitodens 050-W este dotata cu urmatoarele componente:

  • Schimbator de caldura Inox-Radial: Realizat din otel inoxidabil rezistent la coroziune, acest schimbator de caldura este “inima” cazanului, convertind eficient energia consumata in caldura.
  • Arzator MatriX-Plus: Cu o suprafata speciala din otel inoxidabil arzatorul asigura o functionare eficienta si reducerea poluarii si a zgomotului. Controlul automat al combustiei Lambda Pro se adapteaza la diferitele tipuri de gaz, garantand o ardere curata si eficienta.
  • Vas de expansiune: Cu o capacitate de 8 litri, asigura o presiune adecvata in sistem.
  • Schimbator de caldura cu placi, suflanta si vana de gaz: Elemente esentiale pentru functionarea eficienta a centralei.
  • Pompa de circulatie cu turatie variabila: Contribuie la eficienta circulatiei apei in sistem.
  • Panou de comanda cu afisaj LCD: Usor de utilizat, ofera informatii despre starea functionarii, temperaturi, coduri de avarie si permite setarea rapida a parametrilor.
  • Kit de evacuare: Inclus, cu racord de perete exterior si cot.
  • Modul de comunicare Wi-Fi incorporat: Conectivitatea la internet permite controlul la distanta prin intermediul aplicatiei ViCare.

Eficienta si Inovatie

Arzatorul MatriX-Plus: O inovatie cheie, asigura nu doar eficienta in functionare, ci si reducerea poluarii si a zgomotului, oferind o performanta inalta pe termen lung.

Schimbatorul de caldura Inox-Radial: Rezistent la coroziune, acesta contribuie la durabilitatea si eficienta sistemului.

Operare simpla si control la distanta: Panoul de comanda si conectivitatea Wi-Fi permit controlul usor si comod al centralei, iar aplicatia ViCare ofera informatii detaliate si facilitati de programare.

Economii de energie: Functionalitatile inteligente, precum controlul automat al combustiei si posibilitatea de conectare la internet, contribuie la economisirea energiei si reducerea costurilor.

Centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 050-W ofera un raport excelent intre pret si performanta, fiind durabila, eficienta si usor de controlat. Cu inovatiile tehnologice precum arzatorul MatriX-Plus si schimbatorul de caldura Inox-Radial, acest model se situeaza in fruntea solutiilor de incalzire eficiente din punct de vedere energetic. Integrarea conectivitatii Wi-Fi prin aplicatia ViCare aduce un nivel suplimentar de confort si control, evidentiind angajamentul Viessmann pentru inovatie si satisfactia clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *