Centrale termice

Centrala Habitat, alegerea ideală pentru sezonul rece

Cu toții ne dorim să ne bucurăm de confort sporit în casa noastră, iar modul în care alegem sistemul de încălzire este extrem de important în acest sens.

O centrală termică reprezintă o achiziție pe care o facem pentru o perioadă mai lungă de timp, așa că trebuie să avem grijă pentru ce optăm și ce avem în vedere.

Cu siguranță, o alegere bună a centralei termice ne va asigura nu doar seri călduroase alături de familie în sezonul rece, ci și facturi mai mici la energie. Alege centrala Habitat, care îți asigură confort și economie în sezonul rece!

Centrala Habitat: economonie, durată de viață mai lungă și confort

Pentru a lua cea mai bună decizie în privința centralei, trebuie să luăm în considerare factori precum integrarea în spațiul locuinței, numărul de persoane ce vor beneficia de apa caldă menajeră, numărul camerelor, dar și gradul de izolare al locuinței.

Principiul de funcționare al unei centrale termice este extrem de simplu: căldura emisă este produsă, de fapt, de agentul termic pe baza căruia aceasta funcționează. Agentul termic este transportat prin conducte la diferite aparate de căldură – calorifere – montate în interiorul locuinței.

Centrala Habitat are o dublă funcționalitate: asigură fără efort, atât încălzirea locuinței, cât și prepararea apei calde menajere, având o durată de viață mult mai ridicată în comparație cu centralele convenționale, datorită tehnicii condensației. Această metodă de funcționare protejează componentele interne ale aparatului și le ferește de o posibilă deteriorare prematură. Obțineți atât confort, cât și economie valorificând la maximum capacitatea calorică a combustibilului.

Centrala Habitat, linii simple, ce conferă un plus de eleganță în orice locuință

Centrala Habitat este combinația perfectă între performanțe excelente și un design elegant. Se remarcă printr-o liniatură simplă care o ajută să se încadreze în orice casă, indiferent de stilul de design ales. Datorită dimensiunilor reduse este extrem de ușor de montat și este imediat gata de utilizare.

De ce este foarte specială centrala Habitat, dincolo de designul atrăgător?

Centrala poate fi foarte ușor controlată, inclusiv de la distanță. Romstal a proiectat și dezvoltat ICS – sistem de combustie inteligent – un sistem ce transformă HABITAT într-o centrală inteligentă, singura centrală ce se controlează, reglează și setează singură în mod independent.

Habitat emite rapoarte vizavi de câtă energie consumă și te ghidează astfel încât să te poți bucura de căldură și apă caldă la cele mai mici costuri, cu un consum redus de energie (gaz). Este o centrală termică care practic te învață cum să fii cât mai econom, fără ca acest lucru să-ți afecteze confortul.

ICS controlează valorile de combustie și reglează debitul de gaz pentru a obține mereu raportul corect aer-gaz, cu rezultate precum:

  • Reducerea consumului de gaz
  • Emisii reduse de CO & CO2
  • Timp de instalare redus (nu există operațiuni manuale de executat)
  • Raport de modulare 1:10
  • Asigură mereu o aprindere optimă (sistemul se autoreglează la condițiile de funcționare)
  • Combustie perfectă (obținerea unei durate mai lungi de viață a centralei pentru a crește fiabilitatea produsului)
  • Reducerea ciclurilor on-off (creșterea randamentului și reducerea nivelului de zgomot)

Datorită funcției de adaptare la gazul combustibil, Romstal HABITAT poate funcționa cu toate tipurile de gaz fără a fi necesară înlocuirea duzelor (centrala este furnizată cu un singur cod de produs).

Compactă, elegantă și puternică, Romstal Habitat asigură performanțe de top, fiind în același timp extrem de eficientă din punct de vedere energetic.

Centrala Habitat – piese de ultimă tehnologie pentru rezistență și eficiență maxime

Romstal a conceput și dezvoltat un nou schimbător de căldură din oțel inoxidabil cu secțiuni mărite de trecere a apei: secțiunea interioară a serpentinelor a fost mărită de patru ori față de diametrele standard prezente la echipamentele similare de pe piață.

Datorită noului schimbător de căldură, Romstal HABITAT are un randament termic mai bun, o rezistență mai bună la depunerea calcarului și a murdăriei din instalație, astfel încât HABITAT este ideală și se poate instala într-o instalație care există deja. De asemenea, noul schimbător de căldură cu serpentină unică, garantează debite mari, pierderi de sarcină reduse, operațiuni de curățare și întreținere simple.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *