Calorifere

Cel mai avantajos calorifer din aluminiu!

Pentru clientii care prefera caloriferele de aluminiu in detrimentul celor din otel sau din fonta, Romstal propune o oferta exclusiv online la un pret foarte avantajos. Un calorifer de aluminiu format din 10 elementi + un set de robineti termostatati la doar 398 LEI! Din experienta stim ca radiatoarele din aluminiu au de obicei o putere mai mica si un pret mai mare decat cele din otel. In ultimul timp aceste doua materiale isi disputa piata caloriferelor in detrimentul celor din fonta care din cauza greutatii exagerate si a pretului destul de mare au pierdut teren important in ultimii ani. Oferta noastra valabila doar pentru comanda online pe site se refera la CALORIFER DIN ALUMINIU BIG, 10 ELEMENTI 1710W + SET ROBINETI TERMOSTATATI.

Caloriferul este format din 10 ELEMENTI DE CALORIFER DIN ALUMINIU BIG, ALB, 600x100mm care au pretul de 50.7 LEI pe element. Pachetul contine deasemenea un SET ROBINETI RADIATOR 1/2” (TUR TERMOSTATAT+ RETUR+CAP TERMOSTATAT)  al carui pret la vanzare, in promotie, este de 59 LEI.

SET ROBINETI RADIATOR TUR TERMOSTATAT, RETUR+CAP TERMOSTATAT
SET ROBINETI RADIATOR TUR TERMOSTATAT, RETUR+CAP TERMOSTATAT

In total pretul acestui pachet EXCLUSIV ONLINE CALORIFER DIN ALUMINIU BIG, 10 ELEMENTI 1710W + SET ROBINETI TERMOSTATATI este de 398 LEI in loc de 566 LEI!

Elementii de calorifer care formeaza acest pachet promotional exclusiv online sunt produsi sub marca Fondital, unul dintre cei mai mari producatori italieni aflat pe piata inca din 1970!

Garantie 120 luni – montat in instalatie proprie si 36 luni – montat in instalatie centralizata!