Obiecte sanitare

Căzile de Quaryl de la Villeroy & Boch: Eleganță și durabilitate pentru baia ta

Romstal se mandreste cu produse de cea mai buna calitate, de la producatori recunoscuti, care iti vor satisface toate gusturile. Cand vine vorba de cazile de baie cei mai multi prefera variantele ieftine din acril. Daca insa te numeri printre cei care isi doresc ca acest loc “sacru” de relaxare si curatire fizica si suflteasca sa fie unul unic, special, te invitam sa arunci o privire asupra modelelor fabricate din quaryl disponibile in magazinul nostru online.Cada Quaryl

Dezvoltat exclusiv de binecunoscutul producator de obiecte sanitare Villeroy & Boch, Quaryl-ul este materialul special care face posibila amenajarea unica a baii cu cazi unice pline de personalitate. Quaryl-ul este capabil sa creeze forme perfecte, placute din punct de vedere estetic, dar si functionale. Vorbim despre un material solid si durabil care asigura o baie curata si sigura, datorita finisajului impermeabil si rezistent la alunecare. Quaryl-ul este hipoalergenic si absoarbe rapid caldura din apa.

Poti opta pentru una din cazile de baie free-standing fabriate din acest material, ele devenind, fara niciun dubiu, elementul central al unei bai, plina de eleganta si personalitate. Daca insa baia ta este una de mici dimensiuni iti recomandam sa mergi pe varianta clasica a cazii lipite de perete. Cada de quaryl se va monta facil si se va incadra perfect in noua ta baie de efect. Alege un produs care combina dinamismul naturii cu aerisirea senzuala data de forme curbate insotite de altele drepte.

Villeroy & Boch imbina in aceste produse formele si materialele naturale creand elemente care garanteaza confortul in baie dar si estetica pura. Acest lucru se datoreaza materialului exclusiv Quaryl (amestec de quartz si acril) de la Villeroy & Boch care  permite proiectari de baie cu totul neobisnuite. O cada din acest material va deveni instant punctul de interes al baii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *