Obiecte sanitare

Căzi de baie Belform – Design și confort la superlativ

Romstal iti ofera posibilitatea sa-ti echipezi baia cu o cada de calitate de la Belform la un pret pe masura. Vino in magazinele Romstal sau intra pe www.romstal.ro si alege o cada cu dimensiunile si forma potrivita. Poti alege o cada simpla, dreapta, sau una pe colt sau cu forma asimetrica. La noi poti descoperi o suita de modele care sa va satisfaca intocmai nevoile.

Alegerea cazii este dictata in principal de forma si dimensinea baii. Daca suprafata acesteia este una generoasa puteti alege una dintre cazile de colt produse de Belform. Acestea sunt destinate unor spatii ample, care sa le puna cu adevarat in valoare, dar si locatiilor in care nu poate fi montata o cada cu dimensiuni si forma clasica. Preferate de cei interesati de designul atipic si de interioarele cu volum , cazile de colt invita la relaxare indelungata. Cazile Belform sunt produse in Romania folosind cele mai bune materiale si tehnologii moderne fapt care garanteaza produselor durabilitate si fiabilitate pe intreaga durata de folosire.

Baia este un spatiu pentru relaxare si momente placute. Pentru a va bucura de tot confortul de care aveti nevoie atunci cand doriti sa faceti o baie cu spuma, puteti opta pentru cazi BELFORM prevazute cu dotari speciale care vor face din experienta imbaiatului una deosebita.

Cazile sunt confectionate din acril, material care le confera rezistenta si durabilitate. Acrilul are de asemenea avantajul ca mentine apa calda si ca este foarte usor de intretinut.

Cazile Belform beneficiaza de forme speciale pentru confortul spatelui si sunt dotate cu rezematori pentru brate. Orice baie va deveni un adevarat rasfat cu ajutorul produselor Belform. Cada se potriveste stilului oricarei bai, aducand un plus de confort. Baia va capata un aspect modern si deosebit. Nimic nu se compara cu senzatia placuta de baie luxurianta, care elimina stresul cotidian si va linisteste, in timp ce va reincarca cu energie pozitiva. Este ideala atunci cand terminati o zi istovitoare, ajutandu-va sa va recapatati tonusul necesar pentru a doua zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *