Pompe

Care sunt avantajele utilizării pompelor de căldură Stiebel Eltron

Stiebel Eltron, prin intermediul magazinului nostru online, romstal.ro, va propune pompe de caldura moderne, produse al caror principal scop este sa va incalzeasca locuinta in anotimpul rece cu un consum de energie infim. De asemenea, trebuie sa stiti, o pompa de caldura ajuta la producerea de apa calda menajera si se poate ocupa si de racirea casei pe timpul verii.Pompa de caldura Stiebel eltron

Puteti opta pentru o pompa geotermala Stiebel Eltron care isi ia caldura necesara direct din pamant sau pentru una aer-apa care va prelua energia din aerul inconjurator. Atat pamantul cat si aerul reprezinta surse de caldura gratuite, disponibile in cantitati nelimitate. Pompele de caldura utilizeaza temperatura constanta pe care o extrag din aceste medii pentru a obtine caldura necesara incalzirii sau prepararii apei calde menajere. Incalzirea se poate realiza prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de incalzire in pardoseala.

In clipul urmator va expunem care sunt avantajele utilizarii pompelor de caldura Stiebel Eltron. Veti afla ca o pompa de caldura reprezinta o solutie ce economiseste spatiul si care se instaleaza usor. Acest tip de produs se preteaza atat pentru constructii noi cat si pentru modernizari ale celor mai vechi. Pompele disponibile au configuratii modulare ceea ce inseamna ca puteti alege exact una potrivita nevoilor dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, Stiebel Eltron se lauda cu noul refrigerant – R454C – un produs eficient, prietenos cu mediul si foarte sigur. Inovatorul R454C ofera siguranta maxima in timpul instalarii, manipularii si functionarii pompei de caldura. Noul agent frigorific permite o crestere a performantei cu 15%. In plus, temperaturile de curgere de pana la 75° C sunt atinse numai in modul pompei de caldura – ideal pentru proiecte de modernizare sau incalzirea apei calde menajere pe tot parcursul anului la temperaturi peste 60 ° C, fara rezerva electrica directa. R454C este ecologic si rezistent, cu un potential de incalzire globala (GWP) de pana la 14 ori mai mic comparativ cu agentii frigorifici tipici. Astfel, indeplineste deja cele mai stricte cerinte.pompa de caldura stiebel eltron

Alege o pompa de caldura Stiebel Eltron si inlocuiesti cu succes necesitatea achizitionarii unei centrale termice sau a unuia sau mai multor aparate de aer conditionat. Nu mai punem la socoteala faptul ca veti face reduceri semnificative cand vine vorba despre consumul de combustibil. Veti recupera investitia initiala, care poate parea un pic mai mare, chiar din primii ani. Studiaza modelele de pompe de caldura Stiebel Eltron disponibile la Romstal si opteaza pentru echipamentul potrivit pentru casa ta. Vei primi un produs cu design atractiv si compact care functioneaza facil putand fi controlat cu exactitate prin panoul de comanda inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *