Calorifere

Capete termostatice inteligente pentru economie de energie!

termostat living danfos-savingsLiving Connect® Z-wave este un termostat de radiator electronic. Acesta poate fi controlat fie de un Danfoss LinkTM CC (Controler central) sau un controler Z-Wave certificate. Living Connect® foloseste tehnologie de comunicații fără fir Z-Wave, este ușor de instalat și este livrat cu adaptoare pentru toate robinetele termostatice fabricate de Danfoss și pentru cele mai multe valve de radiator de la ceilalti producatori.

danfoss_living_connectTermostatul Living Connect®  este alimentat de la baterie, compact și foarte usor de operat cu doar trei butoane pe panoul frontal. Temperatura poate fi modificată în orice moment, folosind butoanele de pe capul termostat sau sistemul de comanda. Schimbarea este transmisa direct la controler, care poate sincroniza alte termostate de radiator electronice în aceeași cameră.

Termostatul are două butoane săgeți care vă permit să mergeți afișajul și meniuri și pentru a seta temperatura. Butonul dot este folosit pentru a selecta și confirma. Dacă afișajul este oprit, apăsați fie buton pentru a activa afișajul. Temperatura este de obicei controlată prin Danfoss Link ™ CC, dar poate fi schimbate în orice moment, folosind butoanele termostatului. Dacă aceasta se face, termostatul trimite un mesaj la Danfoss Link ™ CC, instruindu-l să sincronizeze celelalte termostate din aceeași cameră.

living conect

Living connect® dispune de o funcție de detectare fereastră deschisă, care închide supapa dacă temperatura camerei este în scădere dramatica, reducând astfel pierderile de căldură. Căldura este oprită în întreaga cameră până la 30 minute, înainte de a reveni la setările sale originale. Când Open-window a fost activat, funcția este carantină timp de 45 de minute.

Notă! Fiți conștienți de faptul că funcția Open-window va fi afectată, în cazul în care perdelele sau mobilierul acoperă senzorul termostatului împiedicând astfel detectarea temperaturii scăzute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *