Stiri

Campania Starul Zilei îți aduce un pachet de la Franke cu 10% extra reducere

Doar azi, 29 aprilie 2021, poti comanda pachetul format din chiuveta Fragranite ROG 610 si bateria Novara Plus de la Franke la un pret excelent cu extra reducere de 10%. Romstal iti propune astfel mai multe produse de calitate superioara de la compania Franke care va vor satisface toate dorintele in bucatarie. Vorbim despre chiuveta Franke ROG 610 pentru montare pe blat realizata din Fragranite, un material extrem de rezistent si cu un finisaj aparte. Fragranite este al patrulea cel mai dur material din lume, dupa diamant, rubin si topaz. Odata instalata, chiuveta din fragranite nu se va crapa, nu se va zgaria si va rezista o viata intreaga. De asemenea, materialul Fragranite este mai neted, mai usor de curatat si face chiuveta mai igienica si mai rezistenta la pete.

Printre avantajele pe care le ofera materialul Fragranite enumeram:

  • Rezistenta la soc – este un material cu rezistenta extrem de mare. Fragranite nu se ciobeste si nu se fisureaza chiar si dupa un impact cu corpuri grele.
  • Rezistenta la zgarieturi: chiuvetele din Fragranite sunt foarte rezistente la zgarieturi, pastrandu-si in timp aspectul de produs nou.
  • Anti-absorbant (neporos) – datorita suprafetei neporoase, Fragranite nu se va pata nici chiar in contact cu uleiuri, substante grase, etc.
  • Rezistenta la temperatura – Fragranite rezista la expuneri de scurta durata la temperaturi de pana la 250°C, pastrandu-si aspectul initial de-a lungul timpului.
  • Usor de curatat – datorita finisajului exclusiv Duraklenn ce face suprafata chiuvetei extrem de neteda si placuta la atingere, chiuvetele din Fragranite sunt extrem de usor de curatat.
  • “Sanitized” – Tratament antibacterii si microbi – datorita tratamentului exclusiv Sanitized, chiuveta este protejata de inmultirea bacteriilor si a microbilor, care este redusa cu 99%

Pe langa chiuveta, in pachet, primiti si bateria de bucatarie Novara Plus. Bateriile monocomanda de la Franke au un design modern care se integreaza cu usurinta in orice bucatarie. Alegerea unei baterii este, de obicei, un lucru simplu daca tineti cont de anumiti factori. O baterie de bucatarie de firma va garanteaza rezultate excelente timp de ani de  zile. Un indicator al calitatii unei baterii este de obicei greutatea acesteia. Cu cat este mai grea, cu atat mai rezistenta se va dovedi. Vin echipate cu un cartus ceramic mult mai rezistent decat unul de plastic. Mai mult, acestea beneficiaza de cea mai noua tehnologie care ajuta la economisirea apei prin reducerea debitului si imbogatirea acestuia cu aer, fara a elimina confortul.

Profita de pretul excelent al pachetului format din chiuveta si bateria Franke oferit de Romstal in cadrul campaniei Starul Zilei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *