Calorifere

Caloriferele Romstal Vision – Eficienta maxima si extra-reducere

Intra in magazinul nostru online, romstal.ro, si cauta caloriferele din otel Romstal Vision pentru instalatiile tale de incalzire interioare, fie ele rezidentiale sau comerciale. Acestea sunt disponibile in diverse dimensiuni si pot fi comandate cu o extra-reducere de 5%. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul VISION5 la finalizarea comenzii.

Alege caloriferele de tip 22 sub forma de panou care au o adancime de 11 cm ceea ce inseamna ca se preteaza excelent pentru camere de dimensiuni medii. Ele sunt fabricate in conformitate cu norma europeana DIN EN 442. Gama larga de dimensiuni permite acoperirea in totalitate a suprafetei de sub ferestrele din casa, indiferent de marimea acestora. Alegand dimensiunea potrivita veti putea incalzi aerul din camera mult mai uniform.

Indiferent ce tipuri de radiatoare vrei sa comanzi, trebuie sa stii ca produsele Romstal Vision se remarca prin rezistenta buna la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica. Suprafata lor de incalzire este constituita din panouri si aripioare. Calorifele Vision vin echipate cu toate accesoriile de instalare (dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri).

Vopsirea este facuta cu alb printr-un tratament fizico-chimic care are un proces dublu de finisare (antifonare si vopsire in camp electrostatic) ce garanteaza un produs de calitate superioara. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Caloriferul realizat din otel are un randament termic ridicat si confera utilizatorului atat confort termic ridicat cat si costuri mici de exploatare. Dintre toate modelele disponibile pe piata acestea sunt cele mai accesibile ca pret si sunt usor de montat. Caloriferele din otel sunt caracterizate de faptul ca distribuie foarte rapid caldura.

Daca inca nu v-ati hotarat sa achizitionati unul dintre caloriferele tip panou Romstal Vision din otel trebuie sa precizam ca acestea au proba de presiune efectuata conferind utilizatorului siguranta etanseitatii produsului.

Si nu uita! Ai, de asemenea, la dispozitie si calorifere de baie din gama Vision care pot fi folosite si ca portprosop. Pot fi achizitionate tot cu extra-reducerea de 5%. Doar online, doar de la Romstal si doar pana pe 10.10.2021!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *