Obiecte sanitare

Cădițele de duș Ideal Standard aduc ergonomie în baia ta

Iti doresti o baie ideala? Poate cel mai important lucru este ca aceasta incapere sa fie cat mai aerisita. Ideal Standard, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de obiecte sanitare, va propune cadite de dus moderne care sa inlocuiasca cu succes vechile cazi simple de baie. La fel ca celelalte produse Ideal Standard, caditele de dus garanteaza cea mai buna calitate si te ajuta sa creezi baia visurilor.

Ideal Standard s-a gandit sa prezinte cateva cadite de dus moderne pentru cei care au o viziune individuala despre cum ar trebui sa functioneze baia lor, cum sa arate, cum sa se simta, mai degraba decat sa accepte o solutie ”masura unica potrivita tuturor”.

Caditele din gama ULTRA FLAT S au un finisaj cu aspect de piatra. Acestea sunt produse din Ideal Solid, un material dur si rezistent care este compus dintr-un amestec de rasini si mineral natural, glazurat cu un finisaj opac. Dupa cum le spune si numele, aceste cadite, disponibile in mai multe forme si marimi, sunt extrem de subtiri. Ele sunt recomandate oricarui tip de baie, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului din care sunt confectionate (acest material are proprietatea de anti-alunecare (clasa C)).

Daca aceasta gama nu v-a convins atunci puteti opta pentru caditele de dus CONNECT AIR, gama clasica si practica, stilizata si eficienta. Aceste cadite reprezinta solutia perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea, comfortul si stilul personal.

Caditele CONNECT AIR din acril au mai multe beneficii:

– Duritatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi;

– Acrilul mentine temperatura constanta a apei pentru o perioada de timp mai indelungata;

– Placerea de utilizare ca rezultat al calitatii materialului, atingerii netede si calde a suprafetei;

– Usor de pastrat curata, datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.

Credem ca fiecare merita o baie care este functionala, accesibila dar in acelasi timp frumoasa. Scopul este sa ajutam oamenii sa creeze baia lor ”ideala reala”, indiferent ce inseamna aceasta pentru ei referitor la spatiu, stil, buget sau nevoi. Ideal Standard sunt expertii in ergonomie. ”Ergonimie” suna foarte maret dar in realitate este foarte simplu: se refera la produse cu design axat pe utilizator, gandite din prisma spatiilor modelate dupa oameni si echilibrul dintre forma si functionalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *