Obiecte sanitare

Cădițele de duș Celesta Belform – Design slim și ultra funcționalitate

Atunci când creează un produs nou, precum cădițele de duș Celesta, designerii Belform au în vedere trei coordonate, esenţiale oamenilor activi la orice vârstă: energie, relaxare, stil. Designul produselor Belform este realizat împreună cu o echipă de specialişti-designeri, care lucrează pentru lansarea de produse noi şi originale, în acelaşi timp practice şi moderne, preferate şi alese de clienţii finali dintr-o largă ofertă de produse. Belform realizează o gamă completă de produse – căzi simple, cădiţe de duş, căzi cu hidromasaj, mini-piscine. Toate aceste produse sunt realizate numai din acril, material care câştigă teren şi pe piaţa românească, în detrimentul celorlalte materii prime utilizate pentru fabricarea căzilor (fontă, inox, fibră de sticlă).

Celesta - Cadite de dus

Concepute pentru personalităţi dinamice, mereu în mişcare, cădiţele de duş Celesta de la Belform se caracterizează prin linii ferme şi optimiste. Simplitatea conceptului arată o dată în plus potrivirea cu locuinţe ergonomice, în care spaţiul este gândit din perspectiva utilităţii şi a exploatării lui optime.

Modelul de cădiţă dreptunghiulară slim oferă spaţiu mai larg, păstrând totodată facilităţile unui echipament inspirat de existenţele active. Bine proporţionată, cădiţa dreptunghiulară poate reprezenta elementul central al unei băi dominate de funcţionalitate.

Acest tip de obiect sanitar este recomandat oricarei bai, incadrandu-se cu usurinta datorita culorilor prientenoase dinsponibile (alb, negru, gri) si a materialului din care este confectionat (acrilul). Beneficiile materialului vor fi resimtite imediat. Caditele de dus Celesta se vor remarca prin duritatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi dar si prin faptul ca mentine temperatura constanta a apei pentru o perioada de timp mai indelungata. Placerea de utilizare ca rezultat al calitatii materialului, atingerii netede si calde a suprafetei va fi una de netagaduit. Printre avantaje amintim si faptul ca o cadita de dus din acril este usor de pastrat curata, datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.

Romstal va propune aceasta serie de cadite de dus slim de la Belform deoarece se vor incadra perfect in orice colt de baie datorita formei dreptunghiulare si a dimesniunii (120×80 cm). Dimensiunile cabinei de dus influenteaza direct modul in care o utilizati. Este important ca accesul sa fie facil, iar dusul propriu-zis sa fie cat mai confortabil, lucru perfect valabil cu aceste cadite de dus ultramoderne. Cadita este completata de un sifon.

Caditele de dus Celesta cuceresc de la prima privire reprezentand o soluție adecvata pentru a va asigura un duș excelent. Se incadreaza in orice stil fiind pe cat de subtiri pe atat frumoase si rezistente. Ele se pot monta in sau pe pardoseala. Aceste cadite reprezinta solutia perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea, comfortul si stilul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *