Obiecte sanitare

Cada de baie Romstal Mira – Confort, eleganță, funcționalitate

Comanda acum, din magazinul nostru online, cada Romstal Mira realizata din acril sanitar de calitare superioara, o cada foarte rezistenta, dublu ranforsata, care este, in acelasi timp, extrem de eleganta si functionala. Cada Mira este un produs exclusiv Romstal creat pentru a va aduce satisfactie deplina. Iata de ce ea vine cu o GARANTIE de 10 ANI! Ne ghidam dupa motto-ul “calitate la pret bun”, de aceea ne-am dorit sa cream o cada frumoasa, spatioasa si usor de folosit.

Cada ROMSTAL MIRA cu forma interiorara rotunjita, care asigura o postura confortabila a corpului in timp ce faceti baie este produsul care va va aduce relaxarea zi de zi. Odata achizitionata ea va fi foarte simplu de montat. Vine cu suport si picioare reglabile pe inaltime pentru a fi pozitionata cat mai facil. Poate fi montata cu panou fontal si lateral, care se achizitioneaza separat.

Daca va intrebati de ce va recomandam sa alegeti aceasta cada din acril, trebuie sa va divulgam o serie de avantaje ale acesteia. Mai intai aducem in discutie pretul foarte competitiv. Este foarte ieftin sa schimbati cada cu una din acril, tocmai pentru ca aceste produse sunt usor de fabricat fapt care se reflecta in pretul final. Datorita acrilului, material mult mai usor decat fonta, cada are o greutate redusa fapt care ne ajuta foarte mult cand vine vorba de instalare.

Cada de baie din acril are o rezistenta mare in timp, nu se ciobeste si nu se deformeaza, materialul avand proprietatea de a reveni la forma initiala. Puteti sta linistiti si in ceea ce priveste decolorarea. Acrilul este turnat in masa si isi pastreaza proprietatile.

Cada de acril Romstal Mira va va uimi cu o buna inertie termica, fapt care o ajuta sa mentina temperatura potrivita a apei pentru mai multa vreme. Si avantajul este ca nu vorbim numai de temperatura apei. Acrilul preia temperatura mediului, ceea ce semnifica o caldura constanta a peretilor cazii.

Profitati acum de aceste avantaje evidente si bucurati-va de aspectul simplu si curat pe care il are cada Romstal Mira!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *