Cabluri pentru degivrare – Soluția perfectă împotriva zăpezii și poleiului

Am intrat pe deplin in lunile de iarna si pericolul reprezentat de aparitita inerenta a zapezii sau a poleiului este unul pe care trebuie sa-l luam in seama. Pentru a evita accidente nedorite ne dorim ca aleile de acces in locuinte sau cladiri de birouri, atat cele pietonale cat si cele auto, sa fie curatate si uscate tot timpul. Pentru a trece cu brio peste toate lunile reci ale anului cel mai bine este sa montam in acestea cabluri electrice de degivrare, produse care vor utiliza energia electrica pentru a incalzi si, implicit, topi zapada sau poleiul.
Degivrarea produce, asadar, topirea zapezii si a ghetii dar previne si inghetarea apei scurse pe aceste alei. Pe romstal.ro gasesti mai multe tipuri de sisteme de degivrare extrem de accesibile ca pret. Ele se pot monta facil in aleea de langa casa sau in treptele de la intrarea in locuinta. Odata dotate cu aceste cabluri electrice incalzitoare veti uita de grijile degajarii zapezii si veti avea o iarna linistita. Eliminati astfel total efortul pe care il depuneati la indepartarea manuala a zapezii.

Degivrarea realizata prin aplicarea caldurii este utila si cand vine vorba despre jgheaburi, burlane, acoperisuri sau alte conducte prin care circula lichide aflate in zone de exterior. Ele vor fi protejate permanent impotriva inghetului. Avantajul este ca un astfel de sistem de degivrare functioneaza automat bazandu-se pe senzori care detecteaza temperatura externa si incep topirea ghetii. De asemenea, senzorii anunta sistemul cand trebuie sa se opreasca in urma identificarii conditiilor climatice.

Alegand cabluri electrice in locul altor solutii de degivrare (sare, nisip, alcool) veti proteja suprafetele aleilor ele neafectand structurile de beton, pavaj sau placi ceramice. Va veti putea bucura de avantajele sistemului de degivrare pentru o perioada lunga de timp. Ele au fost fabricate pentru a rezista zeci de ani. De altfel, majoritatea cablurilor comercializate au o garantie de 20 de ani, fapt ce le transforma intr-o investitie inteligenta.

Scapa si tu de alunecari nedorite evitand fracturi sau lovituri ale membrelor sau daune ale automobilului personal instaland cabluri de incalzire special create pentru a va asigura confortul dorit!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *