Stiri

Bunicii noștri, proiectul Universul Faptelor Bune, a demarat în forță

Dupa cum bine stiti, luna trecuta am lansat cu ajutorul vostru, al angajatilor si al partenerilor nostri, platforma www.universulfaptelorbune.ro, despre care am scris si aici. Am promis ca va vom tine la curent cu rezultatele proiectelor inscrise in platforma, astfel incat astazi revenim cu vesti bune.

Am incheiat prima actiune din cadrul unuia dintre cele mai iubite proiecte din patforma – Bunicii nostri, in parteneriat cu asociatia SNK. Datorita implicarii voastre am reusit sa depasim cu mult obiectivul de a ajuta 300 de batrani in luna decembrie. Astfel, cu a ajutorul a 40 de voluntari, am reusit sa ajungem la peste 600 de varstnici singuri si persoane vulnerabile din 18 judete, oferindu-le peste 1850 de sacose cu alimente si produse de igiena.

Bunicii nostri

Iata un mesaj pentru voi din partea Anastasiei Staicu, vicepresedintele Asociatiei SNKAnastasia Staicu

“”Sa fiti binecuvantati cei care va ganditi la neputinta noastra!” – asa ne-a spus, asta v-a transmis, Doamna Elena. Ea are 72 de ani, o casa batraneasca mare, o pensie mica. Ii ajunge cat sa-si incalzeasca aceasta casa. Va multumeste pentru ca ati ajutat-o si in luna cea mai intunecoasa a anului! Luminitele lunii decembrie, pentru noi, au fost ochii lor. Se aprindeau cand le deschideam portile curtilor, usile apartamentelor. Pachetele de alimente au ajuns la ei pe masa. Voi v-ati donat cadoul de Craciun in favoarea celor 600 de oameni varstnici. Va multumim pentru acest dar!”

 

Va multumim pentru toata implicarea de pana acum si va vom tine la curent cu rezultatele actiunilor din Universul Faptelor Bune! Si, pentru ca uneori o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, va invitam sa vedeti o parte din oamenii la care au ajuns pachetele de la voi.Bunicii nostri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *