Stiri

Bucură-te de toamnă la Romstal!

Odata cu sosirea toamnei, Romstal vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu  promotii special create pentru a va face viata mai usoara. V-am pregatit o selectie de centrale termice, cazane si sobe, boilere si instanturi, calorifere si convectoare, termostate, dar si o serie impresionanta de electrocasnice. Descopera-le acum cu un singur click pe imaginea de mai jos!

Stim ca in cele doua anotimpuri friguroase care urmeaza veti avea nevoie de incalzire ca la carte. Din gama centralelor termice veti avea ocazia sa alegeti marci renumite pe piata de profil – Viessmann, Vaillant, Riello, Bosch sau Habitat. Sunt produse moderne care va garanteaza, pe langa pretul incredibil, o economie substantiala in fiecare an. Nu mai punem la socoteala beneficiile aduse mediului, centralele in cauza indeplinind noile reglementari UE reducand emisiile de CO2.

Nu numai centralele termice se afla in promotie la Romstal in aceasta toamna. Veti putea achizitiona la preturi excelente cazane sau boilere excelente. Alege boilere de 200 sau 300 de litri, o adevarata inovatie in materie de incalzire termala, care asigura incalzirea unei cantitati ridicate de apa. Boilerul dotat cu un rezervor cu capacitate mare, este recomandat pentru locuintele cu dimensiuni considerabile, unde locuiesc un numar relativ crescut de persoane. Inovatia boilerului consta in faptul ca este conceput pentru a reduce consumul de energie, prevenind risipa.

Produsele pentru incalzire nu vor functiona conform asteptarilor daca nu sunt accesate printr-o modalitate inovativa de a controla temperatura ambientala utilizand cele mai avansate tehnologii. Accesarea cu ajutorul unui termostat si manevrarea programelor cu care este prevazut se realizeaza de la distanta, prin conexiune wireless. Ajutandu-ne de un simplu telefon inteligent sau laptop, dotate cu acces la internet, este foarte usor si la indemana sa verificam sau sa ajustam climatul ambiental din locuinta noastra. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaste si putem modifica parametrii de functionare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Intra in pagina cu promotii si descopera care sunt produsele la reducere de care ai nevoie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *