Solutii de Amenajari

Bucură-te de piscina ta cu sistemele pentru piscină Habitat!

Ai nevoie de cele mai bune conditii pentru a te simti bine la piscina? Afla care sunt sistemele de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati experienta la baie!

Cei care vor sa mentina sub control umiditatea in interiorul unei piscine inchise trebuie sa stie ca Romstal le pune la dispozitie dezumidificatoare de ultima generatie Habitat, perfecte pentru indeplinirea acestei sarcini. Aceste dezumidificatoare te ajuta sa obti confortul mult visat dar si protejezi peretii, tavanul sau alte echipamente aflate in incinta piscinei de condens si mucegai.

Opteaza pentru un aparat de dezumidificare piscine cu puterea potrivita pentru ca acesta sa faca fata conditiilor specifice. Dezumidificatoarele profesionale Habitat au fost concepute special pentru a putea colecta o cantitate mare de vapori de apa dar este necesar sa faceti alegerea corecta. Trebuie sa cunoasteti suprafata piscinei, volumul incintei care o gazduieste, frecventa utilizarii acesteia sau diferenta de temperatura dintre apa si aerul din locatie. Astfel vom afla care este volumul de vapori ce trebuie evacuat si vom putea alege un dezumidificator Habitat potrivit care va permite mentinerea umiditatii din sala piscinei la un nivel redus.

Tot la Romstal gasesti si pompe de caldura aer-apa pentru piscine. Foarte economice, ele sunt usor de instalat si utilizat fiind, in acelasti timp, extrem de prietenoase cu mediul. Pompa de caldura incalzeste apa din piscina cu un consum de energie redus si cu eficienta ridicata deoarece absoarbe caldura din aer si o trece direct in apa. Alegeti pompe de caldura aer-apa de la Romstal pentru incalzirea si mentinerea apei in bazin scazand caldura din aerul din incinta si transmitand-o in apa din piscina. Acest tip de echipament nu are nevoie de prezenta soarelui. Odata instalata, pompa isi face treaba in mod silentios lasandu-va sa va bucurati de apa calda indiferent de anotimp.

Descopera oferta noastra de pompe piscina si dezumidificatoare piscina, sisteme care asigura o recirculare corecta a apei din piscina, temperatura optima si conditii de confort crescute. Comanda varianta cea mai potrivita pentru incalzire si dezumidificare si bucura-te de piscina la potentialul ei maxim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *