Solutii de Amenajari

Bucură-te de confort fonic în casa ta, cu țeava fonoabsorbantă de canalizare Romstal Aqualine!

Cine nu își dorește o casă confortabilă și silențioasă? Din cauza oboselii zilnice, ne dorim ca momentele petrecute în propria locuință, să fie relaxante și pline de liniște. De aceea, îți recomandăm să apelezi la soluții care să te ajute în acest sens. Țeava fonoabsorbantă de canalizare Romstal Aqualine este mai silențioasă decât șoapta, asigurând o bună izolare fonică.

Toate produsele din gama de canalizare interioară Romstal Aqualine Fono au un nivel înalt de calitate, fiind realizate din materiale inovative și ignifuge, ce împiedică propagarea focului. Mai mult decât atât, au rezistență la impact, temperaturi ridicate, substanțe și compuși chimici, iar datorită faptului că dispun de suprafețe interioare netede, împiedică depunerile și favorizează curgerea.


Țevile fonoabsorbante de canalizare Romstal Aqualine sunt rezistente în timp, având o durată de viață de peste 50 de ani și un excelent raport calitate-preț. De altfel, gama este formată din țevi de diferite dimensiuni, în funcție de preferințe. În ceea ce privește procesul de instalare, acesta este unul simplu,  facilitat de îmbinările clasice cu mufă și garnitură. În plus, nu trebuie să-ți faci griji legate de compatibilitatea îmbinării, deoarece sistemul este potrivit cu alte sisteme din materiale plastice, cu același mod de îmbinare.


Te așteptăm în magazinele Romstal sau pe site-ul nostru, pentru a descoperi gama de țevi fonoabsorbante de canalizare Romstal Aqualine! Alege tot ce e mai bun pentru casa ta și bucură-te, pe deplin, de liniștea cuvenită!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *