Instalatii de incalzire

Boilere electrice Stiebel Eltron PSH Trend – Apă caldă la superlativ

Dacă vă aflați printre cei în căutarea unui boiler de încredere, care să asigure necesarul de apă caldă util pentru întreaga familie, atunci boilerele electrice PSH Trend cu volum situat între 30 și 150 de litri de la STIEBEL ELTRON reprezintă exact produsele pe care le căutați!Boilere electrice Stiebel Eltron

Acestea sunt capabile să vă furnizeze apa caldă pentru toate activitățile zilnice prin intermediul rezistentelor electrice. Capacitatea boilerului ales va fi întotdeauna suficientă. Nu va trebui să faceți rabat la timpul petrecut la duș, pentru ca și ceilalți să beneficieze de apa caldă.

STIEBEL ELTRON este un producator german cu o vasta experienta in domeniu activand pe piata inca din anul 1924. Inceput ca o afacere de familie acest proiect a ajuns ca la sfarsitul anului 2011 sa depaseasca 3000 de angajati cu produse ce se vand in peste 120 de tari.

Boilerul este conceput pentru a menține apa caldă în interiorul cazanului la o temperatură constantă, multă vreme. În acest fel este reglat consumul de energie necesar. Acesta are prevăzut și un termostat reglabil cu LED, prin care puteți stabili temperatura optimă de funcționare. În funcție de anotimp, de perioadele când este mai cald sau mai frig, simțim nevoia de temperaturi diferite ale apei atunci când face duș sau baie. Cu ajutorul termostatului vă asigurați că dispuneți de temperatura ideală pentru dvs, ori de câte ori utilizați apa caldă. Boilerele electrice sunt mai moderne decat cele pe lemne beneficiind de display digital, putere de incalzire reglabile si multe alte functii de programare.Boilere electrice

Cu ajutorul termostatului încorporat va fi simplu de controlat și consumul pe care îl presupune. Veți reduce cheltuielile lunare și veți beneficia de confortul dorit, foarte simplu. Boilerul electric va mulțumi întreaga familie, fără să fie o povară privind consumul de energie. Bucurați-vă de confortul dorit, la prețuri accesibile și avantajoase!

Avantajele utilizarii unui boiler electric sunt evidente. Ele sunt usor de instalat si au un debit mare de apa datorita acumularii. Este demn de precizat ca boilerul electric nu necesita cos sau tubulatura de evacuare, ci doar o priza care sa-l mentina conectat. Dupa cum stim deja, curentul electric este mai raspandit decat gazul. Iata de ce acest gen de produs este varianta potrivita si pentru cei care au locuinte in locuri mai retrase. Ele se remarca prn durata mare de viata si mentenanta usoara, fiind usor de diagnosticat si reparat.

One thought on “Boilere electrice Stiebel Eltron PSH Trend – Apă caldă la superlativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *