Stiri

Beneficiile programului Romstal Partener

Ai o firma de instalatii si doresti sa devii partener Romstal? Nimic mai usor! Am creat un proiect numit Romstal Partener care sa va ajute sa duceti lucrarile la bun sfarsit. Misiunea noastra este de a fi principalul partener de incredere al instalatorilor, furnizandu-le produse de calitate in cel mai scurt timp. De asemenea, le oferim consultanta, training si chiar creditare. Iar daca ai probleme in a-ti gasi clienti iti asiguram posibilitarea de construire a unui mini site de prezentare, gazduite de noi in mod gratuit. Afla din acest articol care sunt toate beneficiile partenerilor nostri si contacteaza-ne chiar acum pentru a intra si tu in acest parteneriat.Romstal Partener

Partenerii Romstal au parte de o platforma online in care pot lansa comenzi extrem de rapid. De asemenea, pot face acest lucru prin telefon. Noi ii asiguram ca le vom pregati marfa in maxim o ora de la plasarea comenzii. De asemenea, asiguram si serviciul de Livrare Expres, adica livram marfa in maxim 6 ore de la plasare. Partenerii Romstal pot beneficia si de un container Express Point direct pe santier in care vor fi depozitate echipamentele de instalaltii pe toata durata derularii proiectului.Express Point

Romstal isi ajuta partenerii si la incarcarea produselor voluminoase sau grele iar daca dupa terminarea lucrarii le vor ramane produse neutilizate la santier acestea vor putea fi returnate in magazinele Romstal. Iar daca exista produse care, din diferite motive, nu vor putea fi returnate, pe Romstal Partener ai o bursa de produse ce pot fi vandute catre alti parteneri Romstal.

Printre avantaje trebuie sa amintim si faptul ca fiecarui partener i se atribuie automat un agent de vanzari dedicat. Astfel, ei pot lua legatura direct cu acesta pentru a primi o oferta personalizata pentru produsele de care au nevoie. Pentru cantitati mari de produs comandat oferim preturi mai mici in parteneriat cu furnizorii nostri. Partenerii primesc si consiliere in intocmirea ofertelor catre clientii lor.

Pentru a ne asigura ca partenerii nostri sunt foarte bine pregatiti si la curent cu cele mai noi produse si tehnologii Romstal organizeaza frecvent cursuri tehnice si de formare profesionala in cadrul Academiei Romstal dar si prezentari si demonstratii de produse.

Nu in ultimul rand, pentru a ne ajuta si mai mult partenerii oferim servicii de creditare, plata la distanta si termen de plata prelungit. Romstal asigura acest serviciu in conditiile regulamentului intern de creditare.

Ca partener Romstal vei avea posibilitatea de inchiriere scule profesionale si echipamente pentru a-ti finaliza lucrarea timp. Totodata, asiguram serviciul de confectionare pentru o categorie de solutii (butetii de egalizare, niplare de calorifere din aluminiu, canelare tevi etc).

Intra si tu in echipa noastra! Romstal Partener este programul special creat pentru a-ti aduce numai avantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *