Baterii

Beneficiază de 25% extra-reducere pentru comenzile online la produsele selectate Dezit

Da un restart baii tale cu Dezit! Adauga DEZIT25 in cosul tau de cumparaturi de pe romstal.ro si primesti instant 25% reducere! Campania este valabila in perioada 23 decembrie 2021 – 10 ianuarie 2022.

Iti recomandam baterii si mobilier de baie de cea mai buna calitate. Gasiti in magazinul nostru online accesorii de ultima generatie care va vor ajuta sa transformati baia intr-una cu adevarat moderna. Obiectele Dezit propuse se remarca prim combinatiile multiple de forme si finisajele texturate care fac apel la cel mai pretentios simt al atingerii. Romstal vine in intampinarea nevoilor speciale ale fiecaruia dintre noi cu solutii practice care beneficiaza de tehnologie care satisface cele mai exigente cerinte.

Achizitioneaza baterii de top, care beneficiaza chiar de controlul integrat al temperaturii oferind protectie de incredere impotriva oparirii. Suprafata bateriei se mentine rece protejand impotriva arsurilor. In plus asigura economisirea apei si energiei. Descopera acum bateriile ce se remarca nu doar prin frumusetea designului si formei, dar si prin functionalitate. Consumul redus al apei inseamna cheltuieli mai mici la factura pentru utilitati. Acesta va ajuta sa reglati temperatura apei astfel incat sa fie la un nivel confortabil pentru piele. In acest mod nu va fi nevoie sa consumati energie suplimentara pentru incalzirea apei si va puteti bucura lejer de o temperatura ideala pentru spalat.

Alegeti mobilier pentru baie disponibil in diverse culori pentru a satisface toate gusturile. Ele vor oferi un aspect elegant si vor conferi baii somptuozitate si rafinament, transformand-o intr-o incapere cu adevarat deosebita. Mobilierul este foarte rezistent si suporta foarte bine tempertura si umiditatea specifice mediului din baie.

A sosit momentul sa simtiti placerea celui mai minunat dus controland in cele mai mici detalii modul de pulverizare a apei. Veti obtine revitalizare, relaxare, stimulare si mangaiere doar prin faptul ca veti schimba usor tipul de jet al noii coloane de dus de la Dezit. Cu totii ne dorim ca dusul sa aiba temperatura potrivita, fiind bineinteles preocupati si de reducerea consumului de apa, fara a compromite confortul.

Intra in pagina cu produse selectate si revitalizeaza-ti baia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *