Baterii

Bateriile termostatate îți aduc economie și confort

Cu totii ne dorim cele mai bune baterii pentru baia noastra. Odata cu achizitionarea unor baterii moderne termostatate avem garantata calitatea obtinand in acelasi timp si o economie financiara considerabila gratie tehnologiilor implementate care pastreaza debitul si temperatura apei constante. Bateriile termostatate au ca principala calitate faptul ca mentin temperatura apei la un nivel presetat. In cazul variatiilor de presiune si temperatura din retea, bateria regleaza cantitatea de apa calda si rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti.

Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta, eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii. Nu mai sunt necesare reglaje redundante pentru a obtine temperatura dorita, limitandu-se astfel consumul de apa. Aceasta functie asigura confort si o calitate superioara a baii. In plus prelungesti durata de viata a centralei care nu mai trebuie sa porneasca/opreasca pentru a compensa variatia necesarului de apa calda in retea.

La Romstal poti alege baterii termostatate de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata. Poti opta, de exemplu, pentru gama de baterii Grohtherm de la Grohe, unul dintre cei mai imortanti producatori de baterii care a inovat piata bateriilor termostate introducand tehnologii care sa creasca confortul si satisfactia utilizatorului final.

Tehnologii precum TurboStat®, StarLight®, EcoJoy®, DreamSpray® sau butoanele SafeStop (reglat la 38°C, care impiedica copiii sa creasca temperatura in mod accidental si EcoButton (permite reducerea consumului de apa) fac din bateriile termostatate Grohe alegerea perfecta.

O alta recomandare de baterii care aduc siguranta si confort vine din partea producatorului Ideal Standard. Seria Ceratherm ies in evidenta datorita durabilitatii si tehnologiei. Aceste baterii sunt perfecte pentru familiile cu copii, prin controlul integrat al temperaturii oferind protectie de incredere impotriva oparirii. Suprafata bateriei se mentine rece protejand impotriva arsurilor. In plus asigura economisirea apei si energiei. Functia Eco-Stop asigura o economie de 50% a apei prin restrictia debitului de curgere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *