Bateria pentru duș termostatată Kludi Zenta – Design futurist, funcționare ireproșabilă

Actualizat la 15 January, 2021 at 01:02 pm

Ai auzit de la prieteni despre beneficiile pe care le aduc bateriile moderne cu termostat? Te gandesti sa-ti dotezi baia cu o baterie de calitate dar nu stii pentru care sa optezi? Te ajutam noi! In aceasta perioada, la Romstal, gasesti bateria pentru dus termostatata Kludi Zenta la un pret redus cu 12%. Este modelul care te va ajuta sa te relaxezi in cabina de dus dupa o zi istovitoare la munca. Acest tip de baterie va aduce o economie financiara considerabila gratie tehnologiilor implementate care pastreaza debitul si temperatura apei constante in timp ce va spalati. Multumita aeratorului eco s-pointer este garantata o economie de apa de pana la 40%.

Baterie de dus Kludi ZentaPrincipala calitate a bateriilor termostatate este ca mentin temperatura apei la un nivel presetat. In cazul variatiilor de presiune si temperatura din retea, bateria regleaza cantitatea de apa calda si rece, pentru a mentine parametrii prestabiliti. Temperatura selectata este stabilita intr-o fractiune de secunda si mentinuta, eliminandu-se astfel posibilitatea oparirii. Bateriile termostatate va ofera siguranta si in cazul in care aveti copii. Riscul oparirii acestora dispare definitiv.

Bateria Kludi Zenta convinge si datorita imbinarilor de unghiuri si curbe, care o ajuta sa se integreze perfect in orice baie. Bateria nu se remarca doar prin frumusete, dar si prin funtionalitate. Va fi extrem de facil de folosit si imbucurator este faptul ca nu va fi nevoie sa consumati energie suplimentara pentru incalzirea apei putandu-va bucura de o temperatura ideala pentru spalat. Bateria Kludi Zenta asigura toate conditiile pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de revigorarea unui dus pe cinste.

Economisiti resurse si bani, avand garantia unui produs de calitate exceptionala. Investiti in confort si beneficiati de calitatile remarcabile ale unui produs inovator.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *