Solutii de Amenajari

Avantajele chiuvetelor de bucătărie din inox de la GROHE

Ai nevoie de o chiuveta de bucatarie din inox de cea mai buna calitate?! Nimic mai simplu! La Romstal gasesti chiuvete GROHE la cele mai bune preturi. Grohe este un nume recunoscut in domeniu care garanteaza calitate de top. Chiuvetele din inox produse de Grohe prezinta caracteristici inteligente care vor face din spalat o activitate mai placuta. Evident, sunt usor de utilizat si curatat, iar zgomotul apei care curge in timpul utilizarii va fi redus simtitor.

Inoxul este un material foarte rentabil raportat la durabilitatea sa crescuta (durata de viata este de zeci de ani). O chiuveta din inox este extrem de eleganta, moderna, integrandu-se perfect in orice stil de amenajare. Inoxul este materialul ideal in bucatarie. Este utilizat nu numai pentru chiuvete ci si la tacamuri, vase de gatit sau alte electrocasnice.

Alege si tu o chiuveta din inox GROHE extrem de durabila, practica si, trebuie sa adaugam, complet reversibila. Da, poti alege chiuvete de diverse forme si dimensiuni, cu una sau mai multe cuve, care vor umple spatiul ramanand mereu curate si stralucitoare. O chiuveta de bucatarie din inox este rezistenta la rugina si coroziune.

Grohe a implementat cateva tehnologii inovative in chiuvetele sale de bucatarie:

Tehnologia GROHE StarLight

Ofera o suprafata stralucitoare, durabila, care va face ca chiuveta ta sa arate mereu excelent. GROHE foloseste inox dintr-o clasa peste standard, iar tehnica inovativa de periere creeaza o suprafata fina, usor de curatat.

Tehnologia GROHE QuickFix

Cu ajutorul sistemului QuickFix va puteti instala cu usurinta chiuveta. Vine cu orificii pre-perforate pentru baterie si montaj reversibil, pentru flexibilitate in design.

Tehnologia GROHE Whisper

Cu ajutorul tehnologiei GROHE Whisper poti reduce zgomotul din bucatarie. Chiuvetele sunt echipate cu o izolatie speciala, care minimizeaza zgomotul de la nivelul bolului.

De asemenea, ai sistem automat pentru evacuare care te va ajuta sa nu mai introduci mana in apa murdara.

Chiuvetele Grohe din inox pot fi montate atat pe masca cat si pe blat. Indiferent de modelul pentru care optati veti avea parte de un pret excelent raportat la calitate. Descopera modelele de chiuvete Grohe din inox disponibile la Romstal si comand-o online pe cea care se potriveste cel mai bine bucatariei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *